KİLİMLİ ÇOK HIRSLI



İkinci yarının ilk iki maçından da mağlubiyetle ayrılan Kilimli Belediyespor, artık kaybetmek istemiyor. Kozlu maçına sıkı şekilde hazırlanan sarı-siyahlı ekip, çok hırslı..


Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta bu hafta deplasmanda Kozlu Belediyespor ile karşılaşacak olan Kilimli Belediyespor, hazırlıklarını devam ediyor.
İlk yarıda oldukça sıkıntılı haftalar geçiren sarı-siyahlı ekip, ara transfer döneminde flaş transferlere imza atarak, kötü gidişata dur demek istiyordu. Ancak ikinci yarının ilk iki maçından da talipsiz bir şekilde mağlubiyetle ayrılan Kilimli Belediyespor’un artık kaybetmeye tahammülü yok.
Galibiyetten başka seçeneği bulunmayan Kilimli Belediyespor, Kozlu maçının hazırlıklarını Antrenör Selahattin Bayar nezaretinde sürdürüyor.
Şiddetli rüzgar ve aşırı soğuk hava olmasına rağmen çalışmalarını aksatmayan Kilimli Belediyespor gerçekten çok hırslı durumda.
İkinci yarıda ki ilk üç maçından galibiyetle ayrılarak ligde çıkış yakalamak isteyen sarı-siyahlı ekip, aldığı mağlubiyetlerle hayal kırıklığı yaşattı.
Antrenör Selahattin Bayar Kozlu maçına çok iyi şekilde hazırlanacaklarını kaydetti.

Yorumlar