Kaptan’dan mesaj var



Zonguldakspor’un tecrübeli   takım kaptanı Suat Kerçin, yaptığı açıklamada  takımın son durumu hakkında bilgiler verdi. Hedeflerinin  ligi ilk 2’de bitirerek  Play-Off’a yükselmek, Play-Off şampiyonu olarak profesyonel lige  çıkmak olduğunu belirte kaptan Suat, yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi;
Bizim sezon başından beri hedefimiz her zaman önümüzdeki ilk maç. Her haftaya final haftası gibi bakıyoruz. Sonuçta bu takım, bu ligi ilk 2 de bitirdiği takdirde Play- Off’a yükselecek.

Play- Off maçları final havasında geçeceği için şimdiden her maça o gözle bakmanın avantajını görüceğiz diye düşünüyoruz. Takım içi arkadaşlık , iletişim ,yeni gelen arkadaşların uyum süreci Allah nazarlardan saklasın çok iyi. Yeni gelen arkadaşlarımız hemen uyum sağladı. Onlarda bizimle beraber hedefe kilitlendi.

Hedefimiz ligi lider bitirmek. Ama tabiiki işimiz orada bitmiyor. Lider bitirip Play –Off ’a odaklanmak istiyoruz. Tüm bunları söylerken de sıradaki hedef  Hereke diyoruz .

Sezon sonunda sıralamanın değişeceğini sanmıyorum.  Biz, Çatalca ve B.Çekmece  bu yarışta olur. Sultangazi’de  ilk 2’ye girmek için hedefi zorlar.

En yakın rakibimize  5 puan fark atmamızın şimdilik hiç bir önemi yok. Çünkü 2 maç üst-üste kaybederseniz kendimizi bambaşka bir yerde bulacağımızı biliyoruz. O yüzden puan farkı yokmuş gibi her hafta bir final oynuyoruz.

Her şeyin yanında yönetim, hocamızın, futbolcu ve taraftarın birleşmesine şehrin büyükler irininde katılımını istiyoruz, bekliyoruz. Her maça çıkarken biz kazandıkça stadyumdaki taraftarın artarak devam edeceğini biliyoruz  ve bunları konuşuyoruz.

Bu şehir bu takım ve bu taraftar bir kaza yaşadı. Allah’ın izni ile bundan ders çıkartıp bu sene takımın, taraftarın, şehrin hak ettiği yer olan profesyonel lige çıkmak istiyoruz.

Taraftarımızın önünde oynamak bambaşka bir duygu. Gücümüzün bittiği yerde bize güç oluyorlar. Onlar için kelimeler yetersiz.”

Yorumlar