Hereke’yi kayıpsız geçmeliyiz



Deplasmanlı Bölgesel Lig 10. grupta mücadele eden Zonguldakspor, Pazar günü kendi evinde konuk edeceği  Körfez Belediye Hereke Yıldızı maçı hazırlıklarına devam ediyor. 
Teknik Direktör Cahit Terzi nezaretinde  Karaelmas Kemal Köksal stadyumunda çalışan kırmızı-lacivertlilerin oldukça neşeli ve hırslı oldukları gözlendi. Yağmur altında yapılan ve ısınma hareketleri ile başlayan  antrenmanda teknik direktör Cahit Terzi, futbolcularını  iki bölüme ayırdı.
Oyuncuların bir kısmı  kondisyona yönelik istasyon çalışması  gerçekleştirirken,
bir kısmıda dar alanda çift kale maç yaptı.  Dönüşümlü olarak yapılan antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Çalışmalar hakkında bilgi veren teknik direktör Cahit Terzi “Hafta sonunda   kendi sahamızda  Körfez Belediye Hereke Yıldızspor’u konuk edeceğiz. Hazırlıklarımıza Salı gününden itibaren devam ediyoruz. Çok zor bir maç olacağını biliyoruz. Grubumuzda takım ayrımı yapmadan tüm rakiplerimize saydı duruyor ve karşılaşmalara ciddi bir şekilde hazırlanıyoruz. Oynayacağımız her maçın zor geçeceğini biliyoruz. Hazırlıklarımızı bu yönde  yapıyoruz. Cezalı oyuncumuz yok. Sakat olan Burak ve Ferhat hızla iyileşiyor. Şampiyonluk yolunda özellikle kendi sahamızda puan kaybetmek istemiyoruz. Bu anlamda da Hereke maçını  kayıpsız geçmek istiyoruz. Pazar günü oynayacağımız karşılaşmayı  taraftarlarımızın da desteği ile kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi

Yorumlar