FATSA BELEDİYESPOR AİLESİ KAHVALTIDA BULUŞTU...


FATSA BELEDİYESPOR AİLESİ KAHVALTIDA BULUŞTU...
Fatsa Belediyesporlu futbolcular, teknik ekip ve yöneticiler ile Fatsa Belediyespor'un ateşli taraftar grubu Genç Jaguarlar'ın temsilcileri kahvaltıda buluştu ve birlik beraberlik mesajları verdi. 



Genç Jaguarlar tarafından Fatsa Belediyesi Spor Kompleksi'nde düzenlenen kahvaltıya Fatsa Belediyespor kulübü tam kadro katıldı. Birlik ve beraberlik vurgularının yapıldığı kahvaltı programında konuşan Fatsa Belediyespor Teknik Direktörü Sait Taş: "Bugün burada birlik ve beraberlik görüyorum. Taraftar grubumuzun bu nazik daveti karşısında çok mutlu olduk. Görüyorum ki kırgınlıklar gitmiş ve ortaya çok kuvvetli bir ekip çıkmış. Bizler taraftarlarımızla birlikte bir ekibiz. Kulüp olarak taraftarımızı da yanımıza alarak başarıya ve hedeflerimize kenetlendik. Başarıya el ele yürek yüreğe ulaşacağız" diye konuştu.
Yemekte konuşan Başkan Muammer Coşkun ise: "Asıl bugünlerde birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Fatsa Belediyespor taraftarının farkı budur. Yalnızca iyi günlerde değil, sıkıntılarımızda da, kötü günlerimizde her zaman yanımızda oldular. Böyle bir taraftara sahip olduğumuz için gurur duyuyoruz. Yönetim ve teknik heyet olarak da aklımızda bir tek başarı var. Futbolcularımız başarı için kenetlendiler. Çok sıkı çalışıyoruz. Taraftarımızın da bizim de hem moral ve motivasyona hem de birlik beraberliğe ihtiyacımız var. Taraftarlarımıza bu davranışlarından dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Son konuşmayı yapan Genç Jaguarlar taraftar grubu reisi Taner Kurt da: "Burada hem futbolcularımıza moral vermek hem de önümüzdeki maçların önemini daha iyi kavramak için bir araya geldik. Taraftarlar olarak her zaman takımımızın yanındayız. Yağmur çamur demeden evimizden işimizden fedakârlık yaparak takımımıza sahip çıkıyor, destekliyoruz. Tüm Fatsalıları da destek vermeye davet ediyoruz" dedi.

Kahvaltı programı hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

Yorumlar