Dondurucu Soğuk Çalışmalara engel değil



Bölgesel Amatör Lig Tekirdağ temsilcisi Çerkezköyspor takımı dondurucu soğu rağmen çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Hafta sonu oynayacağı Babeskispor müsabakasından puan yada puanlar almak niyetinde olan Çerkezköy takımının ilgilileri;artık puan kaybına tahammülümüz yok deplasmanda oynamamıza rağmen kazanmak için gideceğiz dedi.

Teknik direkötör Metin Aydemi Amatorun Dunyasi ekibine çarpıcı açıklamalarda bulundu:Yenibosna takımı karşısında baştan sonra oyunun hakimi olup sayısız fırsattan yararlanamadık.

Ktalemize gelen ilk top gol oldu.Doksan dakika boyunca oyunun tek hakimi olup sayısız gol pozisyonundan faydalanamayıp üç puanı rakibe kaptırdığın zaman telafisi ağır oluyor.O yüzden bu hafta ki Babaeski müsabakası bizim için ayrı bir önem taşıyor.

Takımımızakatılan yeni transferlerle beraber uyum sürecini en kısa sürede aktif bir şekilde geçerek layık olduğumuz yerlere demir atmak istiyoruz.Ahmet Korkmaz Başkanımız sağoslun kendi üstüne düşen tüm görevleri yerine getiriyor ve bize düşen kendi görevlerimizi yani üç puanları zincirleme olarak puan hanemize yazdırmak.

Babeskispor maçı ile çıkışa geçeceğimiz düşünüyorum.Takımımdaki arkadaşlık ve kenetlenme üst düzeyde.Hepsinden son derece memnunum.Amatorun Dunyasi ekibi olarak Çerkezköy takımına zorlu Babaeskispor müsabakasında bol şans ve başarılar diliyoruz.

Yorumlar