Sotesspor 3-0 Manisa Belediyespor

Sotesspor 3-0 Manisa Belediyespor
MANİSA 2013-2014 Kulüpler Arası Genç Kızlar Voleybol İl birinciliği  Ligi’nin ikinci haftasında, Soma Vali Muzaffer Ecemiş Kapalı Spor Salonunda Manisa Belediyespor ile karşılaşan Sotesspor Voleybol Takımımız, önde tamamladığı karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.


Selen Serim’in iyi pas dağıtımı, Büşranur Sezgen’in manşetteki başarısı, Ecem İsfendiyaroğlu, Ayşe Aydoğan ve Merve Akyol’un hucumdaki becerileri ile etkili olan mavi-beyazlı Sultanlar,  bir saat yedi dakika süren karşılaşmanın ilk setini 25-15, ikinci seti 25-17 ve son seti de 25-14 kazandı.  Ligin ilk maçında Salihli Belediyespor‘u 3-0 mağlup eden Sotesli bayan voleybolcular, bugünde Manisa Belediyespor’u mağlup edip 2.maçlar sonunda liderliğini sürdürdü.
Sultanlar  bir sonraki maçını, 7 ocak Salı günü Muzaffer Ecemiş Spor Salonunda saat:18:30′da grubun bir diğer iddalı takımı Turgutlu Seramiksan ile oynayacak.


Maçın oyuncusu ”Ecem İsfendiyaroğlu”
Manisa Belediyespor önünde kazanılan galibiyette Ecem İsfendiyaroğlu’nun payı büyük oldu.Başarılı oyuncu file önündeki etkili smaçları ile takımını adeta ateşledi. Başarısından dolayı kendisini kutluyoruz..


Manisa Belediyespor’un gücü yetmedi.
Güçlü rakipleri karşısında etkili olamayan Manisa Belediyespor, Turgutlu Seramiksan’dan sonra Sotesspor’ada 3-0 mağlup oldu.
SOTESSPOR-MANİSABELEDİYESPOR: 3-0
SALON: Vali Muzaffer Ecemiş
HAKEMLER: Abdullah Aktarli,Diler Şen
SOTESSPOR: Selen, Merve Tiryaki, Ecem, Ayşe, Merve Akyol, Büşranur
ANRENÖR:Kürşat Soysal
.
MANİSA BELEDİYE: Büşra, Gökçe, E.Feride, Güliz, Beyza, Çağla
ANRENÖR:Nagehan Erol
SETLER: 25-15, 25-17, 25-14
SÜRE: 67 dakika (22-25-20)

Haber / Foto : Cevdet Yıldırım 

Yorumlar