Korkmaz: “Bambaşka bir takım izleyeceksiniz”


Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz, haftalık düzenlediği olağan basın toplantısında ligin ilk yarısını ve takım üzerinde gerçekleştirilen revizyonu değerlendirdi. İlk yarıda istedikleri performansı gösteremediklerini ancak ligin ikinci yarısında farklı bir kimliğe bürüneceklerini ifade eden Korkmaz, “Ligin ilk yarısı istediğimiz şekilde geçmedi. Devre arasında önemli takviyeler yaptık. Antalya kampında yeni bir başlangıç yapacağız. İkinci yarı herkes bambaşka bir takım izleyecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” diye konuştu.Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz, düzenlediği haftalık basın toplantısında Çerkezköyspor’a ait önemli açıklamalarda bulundu.

“ALTI OYUNCU İLE YOLLAR AYRILDI”
Futbolculara verilen devre arası izninin Cuma günü sona erdiğini ve tekrardan çalışmalara başladıklarını kaydeden Korkmaz, “ Ligin ilk yarısı bizim için iyi geçmedi. Açıkçası devreyi istediğimiz yerde kapatamadık. Futbolculara verdiğimiz izin Cuma günü sona erdi ve tekrardan tesislerimizde çalışmalarımıza başladık. İlk etapta 6 oyuncu ile yollarımızı ayırdık. Cem, Deniz, Emrah, Tolga, Burak ve Hakan ligin ikinci yarısı bizlerle olmayacaklar. Bu sırada 4 oyuncuyu da denemeye aldık ancak teknik heyet tarafından yetersiz görüldüler.” diye konuştu.
YENİ TRANSFERLERİ AÇIKLADI
Açıklamalarının devamında takıma yeni katılan ve katılması muhtemel oyunculara da değinen Korkmaz, “ Hocamızın belirlediği bazı isimler vardı. Bildiğiniz gibi daha önceden anlaştığımız Şafak kadroya dahil oldu ve ikinci yarı forma giyecek. Şafak’ın yanı sıra Alibeyköyspor’dan 2 oyuncuyu kadromuza kattık. Sağ kanat oyuncusu Bilal Kara ve Stoper oyuncusu Çetin Polat ikinci formamızı giyecekler. Transfer çalışmalarımız bu kadarla yetinmedi ve hocamızın istekleri doğrultusunda Karasuspor’dan kaleci Bilge Göktürk ile Çorlu Gençlerbirliği takımından Vedat Tura ile anlaşma sağladık. Vedat bizlerle idmanlara başladı, diğer futbolcular ise Antalya kampında takıma katılacak.”ifadelerini kullandı.
SÜRPRİZ TRANSFER İRAN’DAN
Konuşmasının devamında kadrolarına çok önemli bir futbolcuyu kattıklarını belirten Korkmaz, “Birçok iyi transfer yaptık, ancak kadromuza bir de İran’dan futbolcu kattık. İran 1.Ligi’nde oynamış, orada 30 gol atmış forvet Samat Ahat, bir aksilik olmazsa ligin ikinci yarısında formamızı giyecek. İdmanlarda gerçekten herkesi büyülüyor. Oturma izni ile ilgili problemleri çözersek, Samat ikinci yarı takımımıza çok şey katacak.”dedi.
“KAMP VERİMLİ GEÇECEK”
2 Ocak’da Antalya’da kampa gireceklerinin kaydeden Başkan Korkmaz, kampın takıma iyi bir hava katacağını ifade ederek, “Kampımız, takımımıza gerçekten önemli katkılarda bulunacak. Orada 2 hafta önce hocamızın katılımıyla yakaladığımız havayı artırarak daha da iyi bir hava yakalamak amacındayız. Yeni transferlerimiz de orada takıma uyum sağlayacaktır. Hedefimiz, 2.yarı bambaşka bir Çerkezköyspor izlettirmek.”dedi.
“ALT YAPIYA DA ÖNEM VERİYORUZ”
Açıklamalarının devamında alt yapıya da oldukça önem verdiklerini belirten Korkmaz, “ Hocamızın belirlediği 3 genç ismi Antalya’daki kampa dahil ettik. Bu isimler Doğukan Uncuoğullarından, Uğur Hasko ve Aykut Erel oldu. Belki kampta gösterecekleri performansla ikinci yarı A Takım’da forma giymeye başlayacaklar. Gençlere her zaman için şans vermek gerekiyor.” diye konuştu.
“FİKSTÜR AVANTAJINI İYİ KULLANMAK İSTİYORUZ”
İkinci yarının kendileri açısından zor geçeceğini ifade eden Korkmaz, “Bazı avantajlarımız da yok değil. Mesela ligin ikinci yarısı oynayacağımız ilk 2 maç evimizde olacak. Bu 2 maçtan alacağımız 6 puan ile lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bu fikstür avantajını iyi kullanmak istiyoruz. Bizlerin takıma olan güveni tam. İkinci yarı inanıyoruz ki istediğimiz yerlere geleceğiz. Metin Hoca takıma gerçekten çok şey kattı. Bunu idmanlardan, oynadığımız son 2 maçtan ve futbolcuların tesislerdeki davranışlarından anlayabiliyoruz. İkinci yarı biraz da şansımızın yardımıyla inşallah başarılı olacağız.”ifadelerini kullandı.
YENİ YILI KUTLADI
Konuşmasının son bölümünde Çerkezköylülerin yeni yılını da kutlamayı unutmayan Başkan Korkmaz, yeni yılın herkese sağlık ve başarı getirmesini temenni ederek, “Çerkezköyspor olarak, tüm Çerkezköylülerin yeni yılını en içten dileklerimizle kutlarız. Dileriz herkes için sağlık ve başarı dolu bir yıl olur.”ifadelerini kullandı.
Haber Kaynağı: Çerkezköy Bakış

Yorumlar