Kağıthane, İstaklal Maçından 3 Puanla Ayrıldı.


Kağıthane, İstaklal Maçından 3 Puanla Ayrıldı.
İstanbul Süper Amatör Lİg 3. grupta düşme hattında kritik pozisyonda bulunan Kağıthane ile İstaklal Spor Hasbahçe stadında karşılaştı.
Son haftalara girilen ligde en önemli sınavlarından birine çıkan kulüplerden gülen taraf ev sahibi Kağıthane oldu.


Karşılaşmaya Kağıthane hızlı başladı ve 11. dakika da Ersanla öne geçen ekip 19. dakika da Burak'ın penaltıdan kazandırdığı golle durumu 2-0 yaptı.


İkinci yarıda iki takım adınada kritik pozisyonlar yaşandı. İkinci yarının hemen başında İstiklal farkı bire indirecek pozisyonları bulmasına rağmen bunlardan yararlanamadı. Günün başarılı isimlerinden Doğan ve Burak Kağıthaneyi rahatlaatan gole imza attılar. 60. dakika ya girilirken Doğan soldan götürdüğü topu cezaalanı içine bıraktı. Burak altıpas üzerinde kalecinin üzerinden topu ağlarla buluşturdu.3-0
71. dakika da Kağıtahane cezaalanı içinde oluşan karambolde deefans oyuncuları topu uzaklaştırmada başarılı olamayınca Adem Alkurt farkı 2 ye indirdi. Ancak bu golden kısa bir süre sonra İstiklal spor dan Haakan Acar kırmızı kartla oyun dışında kalarak takımını 10 kişi bırakınca, kağıthane rolantiye aldığı müsabakadan 3-1 galibiyetle ayrıldı.
Kağıthane bu sonuçla puanını maç fazlası ile 26 yaparken, 1 maç eksiği bulunan İstiklal 22 puanda kalarak düşme potasında kaldı. 




















Yorumlar