“KABUS GİBİYDİ”



Kilimli Belediyespor Antrenörü Selahattin Bayar, ilk yarıyı değerlendirerek, “İlk yarı kabus gibiydi” dedi.
Antrenör Selahattin Bayar ikinci yarıya güçlü bir kadro ile çıkmak için transfer görüşmelerine Pazartesi gününden itibaren başlayacaklarını kaydetti.


ilk yarıyı değerlendiren Kilimli Belediyespor Antrenörü Selahahattin Bayar, “Kabus gibiydi” dedi.
Deplasmanlı bölgesel Amatör lig 10. Grup’ta ilk yarı sona erdi. İlk yarıyı değerlendiren temsilcilerimizden Kilimli Belediyespor’un Antrenörü Selahattin Bayar, “Kabus gibiydi” dedi.
Transfer görüşmelerine pazartesi gününden itibaren başlayacaklarını belirten Antrenör Selahattin Bayar 6-7 oyuncuyla görüşme halinde olduklarını belirterek şunları kaydetti:
6-7 OYUNCUYLA GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDİYOR VE SÜRPRİZ TRANSFERLERİMİZ OLACAK
Sezonun ilk başlangıç tarihinde hedeflerimiz daha farklıydı. Ama sezon maçlar oynanmaya başlanınca hedeflerimizden bayağı bir uzaklaştık. Ama bu tabiî ki ligden koptuk anlamına gelmiyor. İkinci devre ki periyota daha iyi hazırlanacağız. Yapacağımız en az 6-7 tane transfer var. Bu transferlerle sezona başlayıp ilk devrede koştuğumuz hedefe ulaşmaya çalışacağız. Ve bunu da başaracağız.
İLK YARI GERÇEKTEN KABUS GİBİYDİ
İlk devre bizim için gerçekten kabus gibiydi. Mücadelemizin karşılığını alamadık yaptığımız kişisel hatalardan dolayı. Çoğu maçı bu şekilde kaybettik ama ikici devre bu hataları asgariye indireceğiz ve hedeflediğimi noktaya da oluşacağız. Sürpriz transferler var gündemimizde. Bugün itibariyle her halde belediye başkanlığımızın adaylığı açıklanacak ve ondan sonraki süreçte biraz daha kesin ve net konuşabiliriz. İnşallah bugün netice alabilirsek bu transferle ilgili görüşmelerimiz pazartesi gününden itibaren başlayacağız. Kilimli ikinci yarıya daha hırslı ve daha kuvvetli bir kadro kuracağız. Hedeflerimizi bir yer vardı ve o hedef ulaşmak için iyi bir kadro kurmamız gerekiyor ve bunda da inşallah Pazartesi günden itibaren çalışmalara başlayacağız. Oyuncuları buraya getireceğiz, görüşeceğiz. Bunların arasında tabii sürpriz isimler de var. Bizim kendi eski oyuncularımızda var. Onlarda fedakarlık yapmaya hazırlar. Hele bir başkanımızın adaylığı bir açıklansın ondan sonraki süreçte arkası gelecek zaten
TARAFTARLARIMIZ İKİNCİ YARDIDA BİZE DESTEK OLSUN İSTİYORUZ
(Camiaya mesajınız nedir?)-Ben 1994 yılında geldim buraya kilimli Belediyespor’a,. Ben gerçekten çok üzülüyorum bu Kilimli Belediyespor’un durumuna. Elimizden gelenin gerçekten en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Burada Selahattin hoca. Ahmet oca, Mehmet hoca önemli değil, önemli olan Kilimli Belediyespor’un bu ligde kalmasıdır. Kilimli Belediylespor’un başarısıdır. Lütfen bunu göz ardı etmesinler. Bu takım hepimiz için. Bu taktım kişilerin, fertlerin takım değil, hepimizin takımı, Kilimli’nin takımı ve sahip çıksınlar. Ben ilk devre ki periyotta yalnız kaldığımızı hissettik. Bayağı bir yalnız kaldığımız hissettik çünkü geçen sene bu taraftar topluluğuyla şu anki taraftar topluluğuyla çok büyük fark var. Bizim tam böyle taraftar desteğine ihtiyacımız olduğu bir anda yalnız kaldık. İnşallah bunu ikinci devre periyotta seyircilerimiz maça gelirler ve yalnız bırakmazlar. Kamp planımız kafamızda mevcut ve bununla ilgili tüm cevapları Salı gününden erken verme şansımız yok. Tekrar söylüyorum. Belediye başkanımız inşallah diyorum bugün adaylığı açıklanır. Belediye Başkanımız Pazartesi, Salı oturup konuşacağız kamp programını da belli edeceğiz.

Yorumlar