Dart'ta Şampiyon Ankara Büyükşehir Belediyespor


Dart'ta Şampiyon Ankara Büyükşehir Belediyespor.
Dart'ta 25 kulüp takımının mücadele ettiği Türkiye Kulüpler Şampiyonası'nda Ankara Büyükşehir Belediyespor şampiyonluğa ulaştı.

28-29 Aralık tarihlerinde Dikmen TÜGEF Dart Salonu'nda yapılan Kulüpler Şampiyonası'nda ilk gün takımlar, ikinci gün ise bireysel yarışmalar yapıldı. İki günlük maraton sonucunda Ankara Büyükşehir Belediyespor Şampiyonluğa ulaşırken, Sital Spor ikinci, Cansu Spor üçüncü, Akademi Anka ise dördüncü sırada yer aldı. 

İkinci gün yapılan bireysel yarışmalarda ise ilk dört şöyle sıralandı;

Yıldızlar: 1. Enes Ekrem Eşer (Sital), 2. Aybüke Kocabıçak (Sital), 3. Osman Can Sülük (Ankara Dart GSK) ve Adil Ahmet Kavak (Genç Nesil)
Genç Kızlar: 1. Emine Dursun (Ankara Büyükşehir), 2. Rabia Uslu (Çelebi), 3. Zeynep Yorulmaz (Şeker Spor) ve Elif Nur Erdoğan (Ankara Dart)
Genç Erkekler: 1. Hanifi Çelebi (Cansu), 2. Aytuğ Katırancı (Çelebi), 3. Barış Gülderen (Çelebi) ve İsmail Ada Savaş (Ankara Dart)
Kadınlar: 1. Rabia Uslu (Çelebi), 2. Dilara Kayıkçı (Sital), 3. Seda Uzunca (Ankara Dart) ve Emine Dursun (Ankara Büyükşehir)
Erkekler: 1. Eser Tekin (Ankara Dart), 2. Utku Karaca (Ankara Dart), 3. Furkan Gültekin (Sital) ve Mertcan Türkyılmaz (Sital)

Şampiyonada dereceye giren kulüplere ve sporculara ödülleri Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Genel Sekreteri Adnan Öztürk, MHK Başkanı Bülent Acun, MHK Başkan Yardımcısı Necmi Cebe, teknik koordinatör Alper Kabakçı ve sıralama koordinatörü Gediz Kalkan tarafından verildi.

Yorumlar