AMPÜTE FUTBOL’DA İSTANBUL DERBİSİ YEDİTEPE’NİN OLDU


AMPÜTE FUTBOL’DA İSTANBUL DERBİSİ YEDİTEPE’NİN OLDU
Türkiye Bedensel Engelliler Futbol Federasyonu Ampüte Süper Ligi 8.Hafta karşılaşması iki İstanbul takımının Zeytinburnu Hasan Doğan Spor Kompleksi’nde kıran kırana mücadelesiyle geçti.
Süper Ligin yeni ekibi olmasına ve genç kadrodan oluşmasına rağmen namağlup olarak yoluna devam eden İstanbul Yeditepe Engelliler, Süper Lig ikincisi İstanbul Özürlüler Spor Kulübü’nü de 3-0 gibi farklı bir skorla geçmesini bildi.


Kıran kırana geçen  mücadelede Yeditepe’yi durdurmakta güçlük çeken İsos  sertliğe baş vurunca  oyuna bir kişi eksik devam etmek zorunda kaldı. Hüseyin  Türkmen’e kafa atan eski takım arkadaşı  İsmail Korkmaz hakemden direk kırmızı kartı yedi. Kırmızı kartın ardından Yeditepe ataklarından iyice bunalan İsos  Ömer’in ayağından kalesinde bir gol görünce daha da paniğe  girdi.  Golün ardından İstanbul Yeditepe Engelliler daha bir organize ataklarla İsos’u bunaltmaya başladı.  Ve sahneye Serkan  Bedel  girdi.  İlerleyen dakikalar baskıları arttırdıkça Ömer Güleryüz  3.golü İsos ağlarına gönderdi ve durumu 3-0’a taşıdı.
Maç,  İstanbul Yeditepe Engelliler Spor Kulübü’nün 3-0 üstünlüğü ile sona erince, İsos hem yenilmiş oldu hem de ikinciliği Yeditepe’ye kaptırmış oldu.








Yorumlar