Alibeyköy'e Beraberlik yetti 1-1


Alibeyköy'e Beraberlik yetti 1-1
İstanbul Süper Amatör Lig 7'nci grup düşmeme mücadelesinde,Yıldıztabya Stadyumunda oynanan müsabakada Alibeyköy ile Kadırga takımları karşı karşıya geldiler.



İlk yarıda Alibeyköy adına Muhammed,ikinci yarıda Kadırga adına Feyyaz takımları lehine birer ol attılar ve tabelada karşılıklı atılan goller ile beraberlik oluştu ve bu skor Alibeyköy için yeterli,Kadırga takımı içinse mucizelere doğru yelken açılmasına sebep oldu.





Müsabakaya iki takım sporcularıda son derece istekli tempolu başladı.Deplasmanda oynmasına rağmen Kadırga takımının glibiyete ihtiyacı olmasından dolayı oyunu önde kabul ettiğini gördük.İyi atak ve pozisyonlarda buldular fakat ani gelişen Alibeyköy atağında Muhammed hem kendini hem de takımını rahatlatan golü kaydetti ve skor bir anda ev sahibi takım adına 1-0 olarak tabelada yerini aldı.



İlk yarıda iki takımında çabaları skora başka etki edecek şeklde olmayınca ilk yarının skoru Alibeyköy 1-0 Kadırga oldu.Müsabakanın ikinci yarısında gol adına daha fazla risk alan Kadırga takımı aradığı golü 63 dakikada Feyyaz ile buldu.



Bu dakikadan sonra iki takımda stratejisi doğrultusunda oyunu domine etti vemüsabaka sonunda amacına ulaşan takım ev sahibi Alibeyköy oldu.


Bu skorla ligde kalmayı garantileyen Alibeyköy takımında müsabaka sonrası sevinç,Ligde kalması mucizelere kalan Kadırga takımında ise hüzün vardı.

Yorumlar