Alibeyköy Parseller Play Off Umutlarını Sürdürüyor...


Alibeyköy Parseller Play Off Umutlarını Sürdürüyor...
Bağcılar 1 : 2 Alibeyköy Parseller
İstanbul Süper Amatör Lig 3.gurupta mücadele eden iki takımın karşılaşması nefesleri kesti. Bir tarafta, 5 haftadır yenilmezlik serisine bir yenisini eklemek isteyip çıkışını sürdürmek isteyen Bağcılar Spor, diğer tarafta play off ümitlerini sürdürmek için bu maçı mutlak ve mutlak kazanması gereken Alibeyköy Parseller arasında geçen karşılaşmada gülen taraf Alibey Hospital Parseller Spor oldu.


Maça etkili başlayan Bağcılar girdiği pozisyonlardan yararlanamazken ,14.dakikada hızlı gelişen Parseller atağında Samet’in golüyle yenik duruma düşen ev sahibi ekip, atak bir oyun sergilemesine rağmen soyunma odasına 1­- 0 mağlup girdi.


İkinci yarının hemen başlarında Parseller Spor’dan Erdi’nin kırmızı kart görmesi konuk ekibi sıkıntıya sokarken ,rakibinin 10 kişi kalmasından faydalanan Bağcılar oyunda üstünlüğü ele geçirirken dakikalar 62 yi gösterdiğinde Emre nin golüyle skorda eşitliği sağladı. Bu gol ile her iki ekip arasında kıran kırana orta saha mücadelesi şekilde geçmeye başlayan maçta Muhammet’in hakem ile yaşadığı diyolog sonucu gördüğü kırmızı kart evsahibi ekibe pahalıya patladı ve dakikalar 77 yi gösterdiğinde kazanılan serbest vuruşu güzel bir vuruşla gol ile sonuçlandıran Berent deplasmanda takımını öne geçirirken, ayrıca maçında skorunu belirlemiş oldu. Bu galibiyle galibiyet serisini 4 e çıkaran Parseller Spor, play off umutlarını önümüzdeki haftalara taşımayı başardı.


Saha içerisindeki yardımlarından dolayı SALİH PİLEÇ'e teşekkür ederim.

Foto –Haber Hüseyin YAZICI

Yorumlar