2013/2014 SEZONU 1.AMATÖR LİG 10.GRUP ŞAMPİYONU..! MİMARSİNAN SPOR

 
2013/2014 SEZONU 1.AMATÖR LİG 10.GRUP ŞAMPİYONU..! MİMARSİNAN SPOR
İstanbul 1. Amatör lig 10. grupta ligin bitimine 2 hafta kala Namık Sevik stadı'nda Şehremini takımını Yüşa ve Burağın golleriyle 1-3 mağlup ederek en yakın rakibi Öztrabzonlular Spor'un 8 puan önünde Şampiyonluk ipini göğüsledi.
Mimr sinan karşılaşmaya hızlı başladı ve ilk atağımız taç ile sonuçlandı 5.dakikada Ali Terzi'ye çıkarılan pası çok iyi değerlendiren Terzi topu Yüşaya göndererek adeta alda at dedi ve skor 0-1 oldu. Etkili oynayan Şehremini ekibi 18.dakikada frikik kazandı ve mükemmel bir vuruş yapan ev sahibi ekibin 20 numaralı oyuncusu Fazlı'nın şutunu Kaleci Levent aynı güzellikte kornere çeldi. Bu dakikalarda Mimarsinan kalesinde etkili olan ev sahibi ekip adeta rakip kaleyi ablukaya aldı ve kazandığı korner atışından  beraberlik golünü buldu 23.dakikada skor 1-1 oldu. Beraberlik golü sonrasında iki takım oyuncularıda dikkatli oynamaya ve hata yapmamaya özen gösterdiler ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.
İkinci yarıda daha istekli bir Mimarsinan vardı sahada. Oyunun kontrolünü de eline almayı başaran Mimarsinan aradığı gole Burak ile 58. dakika da ulaştı.1-2
Müsabakanın 75. dakikasında Yüşa tekrar sahneye çıktı ve mükemmel bir aşırtma vuruşla takımını rahatlatan gole imza attı. 1-3
Karşılaşmanın 79. dakikasında Şehremini takımının itirazları nedeniyle hakem maçı durdurarak soyunma odasına gitti. Yöneticilerin araya girmesi ile yaklaşık 8 dakika sonra sahaya çıkan Hakem triosu maçı devam ettirdi. 8.dakika sonra sahaya geri gelen trio oyunu 3 dakika oynattıktan sonra uzatma olarakta 3 dk. gösterdi bu süreyi az bulan ev ahibi ekip futbolcuları ve yönetimi hakeme itirazlarını haklı olarak sürdürdü oyun taç atışı ile başladığı esnada ev sahibi ekibin oyuncuları maçı bıraktı ve sözlü olarak hocam maçı bitir sözleri yükseldi bunun üzerine orta hakem Abdurrahman Duman maçın son düdüğünü çaldı müsebaka 1-3 iken bitti. Şehremini ekibi saha içerisinde hakeme itirazlarını dile getirirken birden ortalık karıştı ve polis müdahelesi oldu.
Maç sonunda Mimarsinan ligin bitimine 2 hafta kala 38 puana ulaşarak, en yakın rakibine 8 puan farkla sahadan 10.Grup ŞAMPİYONU olarak ayrıldı.

Yorumlar