ZARA BELEDİYESPOR'UN BAŞARILI TEKNİK DİREKTÖRÜ AHAD KÖMÜRLÜOĞLU'NDAN ZORLU FATSA MAÇI ÖNCESİ ÖZEL AÇIKLAMALAR

 
ZARA BELEDİYESPOR'UN BAŞARILI TEKNİK DİREKTÖRÜ AHAD KÖMÜRLÜOĞLU'NDAN ZORLU FATSA MAÇI ÖNCESİ ÖZEL AÇIKLAMALAR

Bölgesel Amatör Lig 4.Grup : Hocam zorlu Fatsa maçı öncesi görüşlerinizi alabilirmiyiz..

Ahad Kömürlüoğlu : Ligin boyunun daha uzun olduğunu düşünüyorum bu yüzden bizim açımızdan bir final maçı değil. Ligde oynadığımız her karşılaşma ne kadar önemliyse oynayacağımız Fatsa maçıda o d...enli önemli. Seyir zevki ve mücadele gücünün güzel olacağı bir karşılaşma olacağını tahmin ediyorum. Cezalı oyuncumuz yok, bu hafta Sivas'ta oynanan Üniversiteler arası maçlarda 5 tane oyuncumuzun dört günde üç maç oynamaları bize yorgun dönmelerine sebep oldu, hem de antrenman dengemizi bozdu. Fatsa maçı önü tek sıkıntımız bu maçlar oldu. Alp'in hafif sakatlığı var ama inşallah sağlık ekibimiz maça yetiştirecek. Dostluğun ve iyi oynayanın kazanmasını arzu ediyorum.

Bölgesel Amatör Lig 4.Grup : zorlu maç öncesi son haftalarda desteğini artıran Zara-Meydan grubu ve taraftarlarınıza söylemek istedikleriniz nelerdir

Ahad Kömürlüoğlu : Zara Meydan'ın sezon başı bir küskünlüğü vardı iyi futbolumuzla aldığımız sonuçlarla onları tekrar yanımızda görmek bize daha fazla güç vermeye başladı.İki yıldır Şampiyonluğu son 15 dakikada kaçıran bir taraftar insanlar ister istemez üzülüyor. Bu sene tüm Zara'lıları mutlu edeceğiz bizi desteklemeye devam etsinler.

Bölgesel Amatör Lig 4.Grup : Bize zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederiz maçlarınızda başarılar dileriz hocam

Ahad Kömürlüoğlu : Sayfanızda yaptığınız güzel şeyler için ben teşekkür eder yayın hayatınızda başarılar dilerim.

ÖZEL HABER / Bölgesel Amatör Lig 4 Grup

Yorumlar