Okspor, liderin peşini bırakmıyor...


Okspor, liderin peşini bırakmıyor...
İstanbul 1. Amatör Lig 6. grupta 11. hafta müsabakaları sonunda zirvede işler iyice zora girdi. Ulutepe'yi sahasında konuk eden Okspor maçtan 1-0 galibiyetle ayrılırken. Lider Çayırbaşı, Şafakspor deplasmanından 1-0 mağlubiyetle döndü. Bu sonuçla Çayırbaşı 27 puanla sıralamada ki yerini korurken, 2. sıradaki Okspor hemen 26 puanla, 3. sıradaki Şafakspor 23 puanla sıralamadaki yerlerini aldılar. Bu grubun hemen arkasından gelen 20 puanlı Topçular ise yarışı sonuna kadar götürecek güçte.

Maçtan Kısa Notlar...
Maça ev sahibi Okspor hızlı başladı. Rakip kalede pozisyonlar yakalayan Okspor, aradığı gole 15. dakika da Murat ile kavuştu. Gol sonrası da rakip kaleyi zorlayan Okspor'lu oyuncular farkı yükseltmekte başarılı olamadılar. İlk yarının son bölümlerinde hakimiyeti eline geçiren Ulutepe Spor üst üste yakaladığı pozisyonları cömertçe harcayınca ilk yarı Okspor'un 1-0 üstünlüğü ile kapandı.
İkinci yarıda takımlar daha temkinli olarak sahada yer aldılar. Her iki takım adına yakalanan pozisyonlar oldu, ancak müsabakada bu yarıda gol sesi çıkmadı. Okspor müsabakadan 1-0 galip ayrılarak şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürdü.


Okspor bu hafta zorlu Topçular deplasmanına konuk olurken, Çayırbaşı ise Sütlüce sahasında Cevizli Spor'un konuğu olacak.

Yorumlar