Mecidiyeköy Haftayı Karlı Kapattı...


Mecidiyeköy Haftayı Karlı Kapattı...
İstanbul Sivas : 0  -  Mecidiyeköy : 6
İstanbul 1. Amatör Lig 9. Grupta lider durumda bulunan Mecidiyeköy üst üste kaybettiği puanlar sonrasında bu hafta sonu tüm rakiplerinin puan kaybetmesi üzerine haftanın en karlı takımı oldu. İstanbul Sivas deplasmanına Bağcılar Mahmutbey Stadı'na giden Mecidiyeköy, ilk yarısını 2-0 önde kapattığı mücadeleden 6-0 gibi net bir skorla ayrılmayı başardı.



Erken gol takımı rehavete düşürdü.
Mecidiyeköy müsabakaya 7. dakika da Burak'ın golü ile başladı. Çok geçmeden 13. dakika da Yunus Emre farkı ikiye çıkardı. Üst üste bulduğu gollerle 2-0 lık üstünlüğü yakalayan müsabakada Mecidiyeköy'lü sporcular  topla daha fazla oynamayı düşününce İst. Sivas bu dakikalar da oyunda dengeyi kurmaya başladı. İlk yarı iki takım oyuncuları da başka gol bulamayınca, Mecidiyeköy devre arsına bu skorla girdi.


İkinci yarıda da Mecidiyeköy rüzgarı.
İkinci yarıya Mecidiyeköy takımı daha organize başladı. Adeta rakibini kendi sahasına hapseden Mecidiyeköy fark getiren golleri, 65. dakikadan sonra buldu.


Genç Ahmet'ten 2 gol
Karşılaşmanın 65. dakikasında Ali ile 3-0 lık farkı yakalayan Mecidiyeköy, 79. dakika da genç Ahmet ile 4-0 lık farkı buldu. Bu dakikalar da Mecidiyeköy sahada tamamen kontrolü eline geçirdi. 84. dakika da Eray akıl dolu bir gole imza atarak farkı 5-0 yaptı, bu golün santrası sonrasında 84. dakika da genç Ahmet skoru belirledi. 6-0









Yorumlar