Lüleburgazspor 1-0 Çerkezköyspor



Bölgesel Amatör Lig 11 Grup mücadelesinde Lüleburgaz Şehir Stadyumunda oynanan zorlu müsabaka sonunda gülen taraf ev sahibi Lüleburgazspor oldu.
Müsabakanın ilk dakikasından son anına kadar oyunun kontrolü Çerkezköyspor takımında olmasına rağmen bir türlü istediği gol için etkili organizasyonla üretmekte zorlanan deplasman takımı Çerkezköyspor Zülküf'ün ayağından iki net gol pozisyonundan faydalanamadı.

İlk yarıda belkide Lüleburgaz takımının en etkili atağında günün başarılı ismi Uğur'un indirdiği kafa topunu iyi takib eden Nijeryalı forvet Tobechiİgwe takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Müsabakanın ikinci yarısında Sakatlıktan yeni kurtulan Serkan Akyüz ve Ethem'i alarak müsabakaya devam eden Çerkezköyspor rakibinin de bir kişi eksik kalması ile birlikte oyunu tamamen rakip sahaya yığdı.

Kırmızı kartla oyun dışı kalan sporcu Lüleburgazspor takımından Ceyhun Elmas oldu.Serkan Akyüz2ün kafası direkte patlayıp,Zülküf iki metreden topu kale içine gönderemeyince doksan dakika ilk yarıda atılan tek gol ile neticelendi.

Amatorun Dunyasi ekibi olarak her iki ekibe de bundan sonra oynayacakları müsabakalarda bol şans ve başarılar diliyoruz.

Yorumlar