KÜÇÜKKÖY ARENADAN LİDERLİĞE DEVAM DİYEREK ÇIKTI


İstanbul Süper Amatör 7.Grupta Lider durumda bulunan Küçükköy Spor yakın takipçilerinden Hasköy'ü 3-1 yenerek liderliğini devam ettirdi.

Maçın Sonucu : Küçükköy : 3 Hasköy :1
.



Maça her iki takımda tutuk bir futbol ile başladı. Hasköy bu yarıda topa daha çok sahip olan taraf olarak, daha çok pozisyona girsede gol atma başarısı gösteremediler. Bu yarıda Küçükköy ilk ciddi  pozisyona 30.dakikada Ozan ile girebildi.
İlk yarı sonucu : Küçükköy : 0 Hasköy :0

Maçın ikinci yarısında ise her iki takımda açık bir futbol sergileyince gol pozisyonlarıda arka arkaya gelmeye başladı. Top iki kale arasında gol pozisyonu olarak gidip gelmeye başlamıştı. Ve seyir zevki yükselmişti.

71.dakikada Hasköy Recep ile girdiği pozisyonda topla buluştuğu anda vuruşu gol olunca 1-0 öne geçti. Bu golden sonra Küçükköy adeta kendine geldi.



Yediği golden 2 dk.sonra 73.dakikada Ozan ile beraberliği yakaladı.Bu pozisyonda havadan gelen topu yere düşmeden sert vuran Ozan kaleci Cem'in müdahelesine rağmen gol yapmayı başardı. Maçın skoru bu dakikada 1-1 oldu.

78.dakikada ceza sahasında yere düşürülen Cihan ve hakem Yiğit Uzer penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Uğur kaleci Cem'i ve topu farklı köşelere göndererek takımın galibiyet golünü attı.
Küçükköy: 2 Hasköy:1




82.dakikada ilginç bir gol yaşandı. Topu rakip kaleye doğru havalara diken ilk golün sahibi Ozan topun aşağıya inişte ağlarla buluşacağını hiç kimse tahmin bile edememişti. O top herkesin bakışları arasında ağlarla buluşunca Küçükköy Spor skoru 3-1 yaparak rahatladı.




Bo golden sonra puanını 36 yapan Küçükköy liderlikteki yerini korurken Hasköy 27 puanda kalarak 5.sıraya geriledi.



SAHA : KÜÇÜKKÖY ARENA 
HAKEM: O.Yiğit Uzer - İbrahim Akar - Okan Akbal
SAHA KOMİSERİ: Fadıl Kuş

KÜÇÜKKÖY SPOR:
Sercan, Erkan, Hazar, Barış, Serhat, Sinan, Engin, Sercan, Ozan, Uğur, Tarık

YEDEKELER: Mustafa, Cihan, Gökhan, Aykut, Kadir, Ramazan, Mikail

TEKNİK SORUMLU: Ergün Gelen

HASKÖY SPOR:
Cem, Mert, Musa, Deniz, Ozan,Yasin, Oğulcan, Başar, Recep, Tugay, Mahmut

YEDEKLER : Tolga, Yiğitcan, Ercan, Hasan, Aytaç, İsmail, Aşkın

ANTRENÖR : Şaban Ulusoy


Yorumlar

Olcay Kurtuldu dedi ki…
sevgili amatörün dünyası harika bir siteyi bizlere sunup seyretme ve takip etme fırsatını verdiğiniz için çok teşekkür ederiz sağ taraftaki takip ettiğim tüm amatör profesyonel takımlara baktımda bir gariban kalan g.o.paşa takımımız olan 40 yıllık fişeksporumuzu unutmuşsunuz 1.amatörde a takımımız alt yapı olarak ta u-17 ve u16 takımımız mücadele ediyor bizleride unutmayıp takip ederseniz memnun oluruz saygılar hayırlı ve sağlıklı görevler