Kilimli'de Ceza Şoku



Bölgesel Lig 10. grupta mücadele eden Kilimli Belediyespor, hafta sonunda oynadığı karşılaşmada İnegöl Gençlergücü’nü  3-1 gibi farklı bir skorla yenerek moral buldu.
Rakipleri karşısında kolay bir galibiyet  elde ettiklerini belirten Kilimli Belediyespor’un tecrübeli teknik adamı Selehattin Bayar, yaptığı açıklamada şunları söyledi;” İnegöl takımı beklediğimizin altında bir  ekip çıktı.  Kozlu,Zonguldak,  Sultangazi, Çatalca gibi   takımlar karşısında kolay teslim olmamış az gol giyen bir takımdı. Bizde hazırlıklarımızı buna göre yapıp gittik.  Bizim maçta dirençli gibi gözükseler de kolay bir galibiyet aldık. Girdiğimiz çok pozisyon var. Değerlendirebilsek 7-8 olurdu. Sonuçta 3-1 kazanmasını bildik. Bu galibiyet bize iyi geldi. Oyuncularımızı kutluyorum. Hafta sonunda  oynayacağımız Suadiye maçını da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz “dedi
MAÇ SEYİRCİSİZ OYNANACAK


Öte yandan Kilimli Belediyespor’un hafta sonunda evinde konuk edeceği Suadiye Belediye maçı  seyircisiz oynanacak. Geçtiğimiz hafta  oynanan Büyükçekmece maçı sonrası  yaşananlar sonrası Amatör Disiplin Kurulu dün yaptığı toplantıda sarı-siyahlı ekibe 1 maç seyircisiz  oynama cezası verdi.  

Yorumlar