Hürriyet Gücü'nden Lidere Çelme...


Hürriyet Gücü'nden Lidere Çelme...
Mecidiyeköy : 1 - Hürriyet Gücü : 2
İstanbul 1. Amatör Lig 9. Grupta lider Mecidiyeköy, Hürriyet Gücü'nü konuk etti. Yarıştan kopmak istemeyen Hürriyet Gücü 1-0 geri düştüğü müsabakadan İsmail Eriş'in iki yarıda attığı gollerle sahadan 2-1 galibiyetle ayrıldı.


1. Amatör lig 9. grupta Sadabad sahasında karşı karşıya gelen Mecidiyeköy ile Hürriyet Gücü arasındaki müsabaka da ev sahibi Mecidiyeköy ilk dakikalara kaptan Onur ile 1-0 öne geçti. Gol sonrası oyunun kontrolünü Hürriyet Gücü eline almasına rağmen uzun süre bu skoru koruyabilen ev sahibi ilk yarının sonlarına doğru İsmail'in beraberlik golüne engel olamadı. karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 beraberlikle sonuçlandı.
 

İkinci yarıda iki takımda dengeli bir oyun sergilediler. Ancak İsmail defansın arkasına atılan uzun topta kalecinin önünde akıllı bir aşırtma vuruşla kendisinin ve takımının ikinci golüne imza attı. 1-2
Bu golden sonra kendi yarı  sahasına çekilen Hürriyet Gücü kalesinde pozisyonlar vermeye başladı. Ancak kaleci Selim Mecidiyeköy forvetlerine geçit vermedi ve müsabakadan Hürriyet Gücü 2-1 üstünlükle ayrıldı.



Yorumlar