Elmas Deniz Kulübü’nde moral depoladı



Bir önceki dönemde Zonguldakspor Kulüp Başkanlığını yapan, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, M. Salih Demir, Bölgesel Lig 10. grupta lider durumda bulunan Zonguldakspor’lu futbolculara  Pazar günü oynanacak olan  Bursa Yenişehir maçı öncesi moral yemeği verdi.

Deniz Kulübü’nde gerçekleyen yemeğe Kulüp Başkanı Sülayman Caner ve yönetim kurulu üyeleri, Teknik  Direktör Cahit Terzi ve yardımcıları ile futbolcular katıldı.  Oldukça sıcak ve  samimin  bir ortamda   yenilen  yemekte futbolcular Bursa Yenişehir maç öncesinde moral depoladılar.
Demir ailesine Zonguldakspor’a  sezon başından bu yana verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Kulüp Başkanı Süleyman Caner “ Zonguldakspor’umuz  güzel sonuçlar almakta ve ligde şu an itibari ile iyi bir konumda.  TSO  ve bir öncesi dönem Kulüp Başkanlığımızı yapan  Sayın Salih Demir Başkanımız futbolcularımıza moral yemeği verdi. Demir ailesi zaten   her zaman bize destek oluyor ve sezon başından bu yene yanımızdalar. Kedilerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.
Teknik Patron Cahit Terzi, şehir olarak kenetlenerek şampiyonluk yolunda ilerlediklerini ifade etti ve  Demir ailesine kendilerine yaptığı desteklerden dolayı teşekkür ederek duygularını şöyle dile getirdi:”  Başarı  geldiği zaman takımı sahiplenme ve destek olma  duygusu şehirde arttı. Ancak Demir ailesi  sonuçlara bakmaksızın bize her zaman büyük destek veriyor.Sezen başından bu yana bize her konuda destek oldular.Sezon başında yapılan transferlerde de  maddi açıdan  destek oldular.Demir ailesi her zaman Zonguldakspor’un yanında. İnşallah  sezon sonuna kadar da her konuda en büyük destekçilerimiz olacaklardır. Ben buradan Demir ailesine Zonguldakspor’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Tüm Zonguldak’tan da  destek bekliyoruz. İnşallah hep birlikte el ele vererek bu sezon profesyonel lige çıkacağımıza inancımız tam” dedi

Yorumlar