Yatan Taraftar eylemi gerçekleşti !



Bölgesel Amatör Lig ekibi Osmaniyespor 2011 taraftarları, takımlarının mağlup olması üzerine stat girişinde yere yatarak "Yatan Taraftar" eylemi gerçekleştirdi.
Osmaniyespor 2011, ligin 5. haftasında 7 Ocak Şehir Stadı'nda konuk ettiği Niğde Belediyespor'a 1-0 mağlup oldu. Maç sonrasında futbolcuları tribüne çağıran bir grup taraftar, tezahürat yaparak destek verdi.
Daha sonra stat girişinde toplanan taraftar grubu yere yatarak, "Yatan Taraftar" eylemi yaptı.
Osmaniye 80 Taraftarlar Derneği Başkanı Yunus Kurt, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin 5. haftası geride kalmasına rağmen henüz galibiyetle tanışamadıklarını, futbolculara sahip çıkılmasını istedikleri için "Yatan Taraftar" eylemi yapıldığını söyledi.
Takımın maddi desteğe ihtiyaç duyduğunu ifade eden Kurt, şöyle konuştu:
"Bizler bu takıma gönül vermiş taraftarlarız. Takım nereye, biz oraya. Her hafta tribünleri dolduruyor, takım mağlup da olsa desteğimizi veriyoruz. Bu şehirde yaşayan, bu şehirde ekmeğini kazanan iş adamlarının ve idarecilerin artık takıma sahip çıkmasını istiyoruz. Yıllardır profesyonel takım özlemi çeken bizler, artık bunun sona ermesini istiyoruz. Bu takım kaderine terk edilmemeli, sahip çıkılmalı."
Taraftar grubu, daha sonra olaysız şekilde dağıldı.

Yorumlar