Sarıyer Yeni Mahalle Teknik Direktörü Bülent Atakay Görevinden İstifa Etti.


Sarıyer Yeni Mahalle Teknik Direktörü Bülent Atakay Görevinden İstifa Etti.
Geçtiğimiz hafta sonuna kadar İstanbul Süper Amatör Lig 3. grupta liderlik koltuğunda oturan ve ligin yenilgisiz takımlarından olan Sarıyer Yeni Mahalle, İfa karşısında son maçında sahadan 1-0 mağlubiyetle ayrılmıştı.
Kendi sayfasından spor kamuoyuna ve Sarıyer Yeni Mahalle taraftarlarına bir açıklama yapan Atakay; "Şu an itibarıyla Sarıyer Yenimahalle Spor Kulübündeki görevimden ayrılmış bulunmaktayım. Beraber olduğumuz 2 yıl boyunca benimle beraber emek veren ter akıtan sporcu kardeşlerime, bize her zaman ellerinden gelen imkanların en iyisini sağlamaya çalışan yönetim kuruluna, bana bir Başkan'dan çok abi gibi davranan Arif Odabaşı'na her türlü sıkıntılarımızı çözmeye çalışan sevgili genel kaptanım Emre Yaldız a, ilk günden bugüne kadar bizim yanımızda olan A. Ali Kaya abime maçlarımıza gelip bizi yalnız bırakmayan tüm destekçilerimize malzemelerimizi sabah akşam çalışıp yıkayan kurutan Nusret abiye sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Allah hepinizden razı olsun, hakkınızı helal edin, yolunuz açık olsun, sizleri seviyorum siz hem sahada hem benim gönlümde şampiyonsunuz." dedi.

Yorumlar