Kütahya Özel İdare Fırsat Tepti!

 
Kütahya Özel İdare Fırsat Tepti!
BAL Bölgesel Amatör Lig 8.grupta mücadele eden Kütahya Özel İdare Köy Hizmetlerispor, evinde konuk ettiği Uşak Sportif Gençlikspor  ile 0-0 berabere kaldı.
Kapanmanın eşiğinden dönen Kütahya temsilcisi Özel İdare Köy Hizmetlerispor, Uşak Sportif karşısında sergilemiş olduğu pozitif nitelikli futbolu, skora yansımadı. Ancak ileri ki haftalar için futbol adına olumlu sinyaller verdi.
 
ÖZEL-İDARE
 
Karşılaşmaya takım halinde konsantrasyon bütünlüğünden uzak başladılar. İlk çeyrekte  karşılıklı ataklarla bir birlerine üstünlük sağlamaya çalıştılar.15.dakikadan sonra ev sahibi Özel İdare oyunda üstünlüğü ele aldı. Ancak; Uşak temsilcisi, kontrataklarla pozisyonlar buldu. İşte bu kontratakların birinde Hasan Uğur, kaleci Yasin’le karşı karşıya kaldı. Kalesinde adeta devleşen Yasin, Hasan’ın vuruşunda inanılmaz refleksle gole izin vermedi. Gel-gitlerin olduğu kalan dakikalarda gol olmayınca devre golsüz kapandı.
 
DSC_0133
 
İkinci yarıda her iki takımında gol aradı. Ev sahibi özel İdare’de ”alda at” dercesine hazırlanan pozisyonları forvet elemanları gole çeviremedi. Uşak temsilcisi de uzaktan attığı şutlarla çerçeveyi değiştirmek istedi. Ancak; günün başarılı file bekçisi Yasin, kalesinde adeta ”dev”leşti.
 
PENALTI KAÇTI!
Kütahya Özel İdare Köyhizmetleri penaltı kazandı. Uzatma dakikalarında Uğur, Uşak Sportif ceza alanı içersinde düşürüldü.Karşılaşmanın orta hakemi Tunç Özdemir, tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi.Topun başına geçen Kadir, meşin yuvarlağı auta gönderdi. Sarı-siyahlılar karşılaşmanın hakemi Tunç Özdemir’in 90 dakikanın bitiş düdüğünde sonra sahayı üzüntü ile terkettiler..
 
 
KALECİ SIKINTISI ÇEKEN İDARE’DE YASİN HARİKALAR YARATTI!
Kaleci Halil’i Balıkesir’e kaptıran sarı-siyahlılar, geçen hafta oynadıkları Foça maçında da ikinci kaleci Can kırmızı kart görmüştü. Kaleci antrenörü Ali Sulu, Uşak Sportif maçına Yasin Tanrıkulu’nu hazırladı. Yasin, yerinde ve zamanında yaptığı kurtarışlarla  Uşak Sportif forvetine adeta gol izni vermedi. Antrenör Ali Sulu, Yasin için şunları söyledi: ”Sıkıntılı bir süreçten geçen takımımız için bu karşılaşmanın önemi çok büyüktü. Girdiğimiz ve değerlendiremediğimiz pozisyonların yanında son dakikada kaçırdığımız penaltıda takımızı üzerindeki bakıdan kaynaklanıyordu. Rakip takımın girdiği  pozisyonlarında kalesini gole kapatan Yasin’in gösterdiği performans bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir.En kısa zamanda toparlanıp istenilen ve arzulanan  Özel İdare takımın spor kamuoyuna göstereceğiz”dedi.
 
STAD:Asım Alkış
HAKEMLER:Tunç Özdemir-A.Çağatay Gür-Serkan Şaylan
KÜTAHYA Ö.İ.K.H:Yasin-Ercan-Erhan-Murat-Kadir-Ünal-Salih-Uğur-Oğuzhan-Koray-İsmail
YEDEKLER:Ramazan-Burak-Harun-Rıfat-Ramazan-Furkan
TEKNİK SORUMLU:Bilal Üsbaş
.
UŞAK SPORTİF G.B:İlke-Selim-Yasin-Feyzullah-Yusuf-Serkan-Ümit-Yasin-Hasan-Samet-Emin (dk.72 Burhan Şahin)
YEDEKLER:Mikail-Aykut-Yasin-Feyyaz-Burhan-Uğur-Hilmi
TEKNİK SORUMLU:Ergun Kutsal
KIRMIZI KART:dk.78 Burhan Şahin (Uşak Sportif G.B)

FOTO-HABER:Cevdet YILDIRIM

Yorumlar