Yenibosna Evinde Mutlu 2-0





Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Yenibosna takımı evinde karşılaştığı Çerkezköyspor müsabakasından her iki yarıda birer gol atarak 2-0 galip ayrılmasını bildi.
Müsabakaya her iki tarafta istekli ve canlı bir tempoda başladı.Oyunu güzelleştirme adına pas organizasyonları ve gol yollarında etkili atklar peşinde koşan iki takımından Yenibosna takımı müsabakanın dördüncü dakikasında HasanOzan Girgin ile 1-0 öne geçti.
İlk yarıda her iki takımın da gol çabaları sonuçsuz kaldı.İkinci yarıda ik takımın oyun mantalitesinde değişiklik olmadı.

Ayağa pas ve akıllı hücum ile gol adına girişimler devam etti.Ani gelişen Yenibosna atağında nerdeyse tüm Çerkezköy defansının karambolde topu kendi kalesine yollaması neticesinde müsabakaya 2-0'lık Yenibosna üstünlüğü geldi.

Bu dakikadan sonra gol için rakip kaleye yüklenen Çerkezköyspor takımı karşısında UĞUR YİĞİT FEVZİ SEÇİK'i buldu.Bir friki ve üç net gol pozisyonu ve birde frikik pozisyonunda resmen topun kale çizgisini geçmesine engel olan başarılı kaleci galibiyette önemli rol oynadı.

Müsabakanın son dakikalarında tüm Türkiye'ye örnek olacak bir davranış her iki ekip taraftarları arasında yaşandı.Çerkezköyspor taraftarının Yenibosna,Yenibosna taraftarının Çerkezköy diye tempo tutması, protokol tribünün ortasında karşılıklı flamalar verilmesi ve stadyumu dolduran diğer taraftarların coşkulu alkışları ile sona erdi.

Amatorun Dunyasi ekibi olarak her iki takımada bundan sonra oynayacakları müsabakalarda bol şans ve başarılar diliyoruz.Müsabaka öncesinde Bal Ligine bu sezon yükselen Yenibosna takımına şampiyonluk kupası verildi.

Yorumlar