SEYRANTEPE OF'DAN GOL REKORU...


SEYRANTEPE OF'DAN GOL REKORU...
Geçtiğimiz hafta başlayan U15 liginde, tamamı 2000 doğumlu oyuncularla yer alan Seyrantepe Of Spor Kulübü bugün oynadığı Yeni Ufuk müsabakasında bir rekora imza atarak sahadan 29 -0 galip ayrıldı.
Ancak işin ilginç olan yanı daha önceki rekora sahip olan K. Karabekir Mevlana takımı ise aldığı 26-0 lık sonucu da, yine Yeni Ufuk takımına karşı almıştı.
Seyrantepe Spor tesislerinde bugün oynanan müsabaka da Seyrantepe Of sahadan 29-0 galibiyetle ayrılırken, sahanın yıldızlarından biri de 14 gole imza atan Furkan Uğur oldu.
Rekor müsabakanın ilk yarısı Yeni Ufuk filelerine 12 gol göndermeyi başaran Seyrantepeli oyuncular, ikinci yarıda da rakip kaleye 17 gol daha atarak skoru belirlediler.
Seyrantepe Of : 29  -  Yeni Ufuk : 0
Burada bir rekorda Yeni Ufuk takımına, üst üste iki müsabakada ağlarında toplamda 55 gol gördüler.
Maç sonrası görüşlerini aldığımız Teknik Direktör Mustafa Atasoy " İlginç bir sonuç oldu. Bu kadar kısa zamanda bu kadar çok gol olması inanın beni de şaşırttı, ancak çocukları frenleyemiyorsunuz. Onlar için futbol başka bir şey sahada kendilerini ifade şansları buluyorlar. Bundan sonra grupta bu tür sonuçların çıkacağına inanmıyorum. " açıklamasında bulundu.

Yorumlar