SARIYER BLD. : 0 - İFA : 5



SARIYER BLD. : 0  -  İFA : 5
İstanbul U-17 ligi 3. grupta mücadele eden İFA Spor,sezonun ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Sarıyer Bld'yi 5-0 farklı bir skorla geçerek sezona galibiyet başladı.


Sarıyer Kilyos stadında gerçekleşen karşılaşmada maç boyunca rakibine karşı üstünlük göstererek 5-0 farklı skorla geçen İFA Spor sezona galibiyet ile başlayarak büyük avantaj sağladı.


İki takımında kontrollü başladığı maçta İFA Spor'un etkili atakları ve üstün oyun performansı gözden kaçmazken İFA Spor rakibini kendi sahasına hapsederek dakika 7,14 ve 40.dk'da Hasan Buyruk , 28.Dk'da Ataberk ve 75.dakikada Oktay'ın attığı başarılı gollerle maçtan galip ayrılmasını bildi.



Galibiyet sonrası açıklama yapan u-17 antrenörü Cem Koçman bu galibiyeti tüm İFA Spor camiasına hediye ederken ayrıca kulüp başkanı Mehti Şeren'e maçı bizzat stada gelerek izlediği ve futbolculara moral verdiğinden ötürü ayrıca teşekkür etti.


Şahinler aldığı bu önemli galibiyet ile 3 puanın sahibi olurken, sıradaki maçını evinde Halkalı İFA sahasında oynayacak maça taraftarlardan yoğun ilgi bekleniyor.
 
Haber / Foto : Muhammet Baydemir







Yorumlar