RAMİ'DEN MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ


İstanbul Süper Amatör 6.Grupta oynanan maçta evsahibi Rami 2-0 geriye düştüğü maçta 70.dakikadan sonra tam 3 gol atarak bu zorlu maçtan 3-2 galip ayrılmayı bildi.








Eyüp Belediyesi Rami Stadında oynan 6.haftanın bu zorlu maçında evsahibi olmanın avantajını kullanmak isteyen Rami Spor maçın 5.dakikasında Fatih Demir'in kafa vuruşu ile gole çok yaklaştı. Bu kafa vuruşu az farkla avuta gitti.

22.dakikada Taksim faul atışı kullandı. Faul atışını kullanan Çağrı ve bu topu ceza sahası dışına çıkarmayı başaramayan Rami Spor defansı topu tekrar Çağrı'nın önüne bırakınca, Çağrı'da plase bir vuruşla takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.



Bu golden sonra da karşılıklı iki kaleye gidip gelen top bir türlü ağlarla buluşmadı. Maçın 44.dakikasında Rami Spor Onur ile beraberlik golüne çok yaklaştı. Onur'un kafa vuruşu üst direkten geri gelince maçta ilk yarı 1-0 Taksim Spor'un üstünlüğü ile sonuçlandı.

62.dakikada kaptan Aris ceza sahasında sırtı kaleye dönük olmasına rağmen rövöşata bir vuruşla takımının 2. golünü attı. Maçta skor Taksim lehine 2-0 oldu.



Bu golden sonra kendine gelen Rami Spor oyunda ataklarını sıklaştırmaya ve Taksim kalesine ciddi bindirmelerle gol pozisyonlarına girmeye başladı.
Oyuna 59.dakikada giren İlyas kaleci Emir'i karşısına alıp sert vuruşu ağlarla buluşunca Rami Spor maçtaki ilk golünü buldu. 
Dakika 69   Skor : Rami Spor :1 Taksim Spor :2



Bu golden sonra maçı çevirmek için Rami Spor'un müthis bir baskısı ve hırsı gözlerden kaçmadı. 80.dakikada bu sefer Doğan , ceza sahasına yapılan ortada herkesten fazla yükselerek sert ve şık bir kafa vuruşu ile takımının beraberlik golünü attı.


87.dakikada soldan seri çalımlarla ceza sahasına giren İlyas topu kale çizgisine parelel ortaladı. Yerden gelen bu ortada en arkada pozisyon alan Şahin, boş kaleye topu gönderdi. Ağlarla buluşan top Rami Spor'un galibiyet golü olarak değer kazandı. Ve 2-0 geriden gelerek 3-2 öne geçen Rami Spor maçı bu skorla tamamlayarak puanını 13 e yükseltti. Taksim Spor ise 4 puanda kaldı.



Maçın uzatma dakikaları oynanırken Rami Spor'dan İlyas, oyuna sonradan girip 1 gol atıp iki asist yaparak takımının galip gelmesinde çok büyük payı olan İlyas, Hakem Özcan Bileyci tarafından kırmızı kart ile cezalandırılınca oyunu tamamlayamadı.
Saha: Eyüp Belediyesi Rami Stadı
Hakemler : Özcan Bileyci - Uğur Çiftçi - Sinan Bilen
Saha Komiseri : Ali Can Ünal

RAMİ : 
Fatih , Şükrü , Fatih, Doğan, Tolga, Şahin, Ferhat, (Tanju dk.72) Yusuf, Onur, (İlyas dk.59) Oğuz, Yağız (Cumhur dk.65)

YEDEKLER: Sametcan, Burak, Umut, Boğaç

Teknik Sorumlu : Yaşar Gecekuşu

Antrenör : Tahsin Güvel

TAKSİM SPOR:
Emir, Sabih, (Anthony)  Kadir, Sayat, İshak, Uğur, Aris, Gökhan, Uğur, (Ali dk.63)  Çağrı, Volkan (Burak dk.57)

YEDEKLER: Nihat, Samet, Ünder,  Noyan

Teknik Sorumlu : Necdet Yılmaz


FOTO HABER : METİN AŞCI

Yorumlar