Kozlu Gol Oldu Yağdı 7-2



Kozlu Belediyespor: 7- 2 Yenişehir Belediyespor:  
Hakemler:  Aykut Sergin, Murat Güçlü, Sefa Özcan, Yeliz Topaloğlu
Kozlu Belediyespor:  Seyhun,Ali Katırcı, Salih, Doğan, Rıdvan, Cem, Cüneyt, Mert, (Dk 61 Onur), Fatih, Ali Cemal,(Dk 67 Berkan) Totti, 
Yenişehir Belediyespor:  Ömer, Engin R.,  Ahmet, İbrahimKozlu Belediyespor: 7- 2 Yenişehir Belediyespor:  
Hakemler:  Aykut Sergin, Murat Güçlü, Sefa Özcan, Yeliz Topaloğlu
Goller:  Dk. 15, 28 ve 58 Fatih, Dk 18 Rıdvan, Dk 65 ve  80 Cüneyt, Dk 73 Berkan Kozlu Belediyespor, Dk 24  Uğur,  Dk. 77 Pn. Recep Yenişehir Belediyespor

Kozlu Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Yenişehir Belediyespor’u oynadığı süper futbolla 7-2 mağlup etti. Yeşil beyazlı ekibe 3 puanı getiren golleri Dk. 15, 28 ve 58 Fatih, Dk 18 Rıdvan, Dk 65 ve  80 Cüneyt, Dk 73 Berkan kaydederken, konuk ekibin gollerini ise 24’de Uğur, 77’de ise Pn. Recep kaydetti.   
 
Bölgesel Amatör Lig 10. grupta ligin ilk karşılaşmasında deplasmanda İzmit Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak lige 1 puanla başlayan temsilcimiz Kozlu Belediyespor, ligin ikinci haftasında ise kendi saha ve seyircisi önünde Yenişehir Belediyespor konuk etti. Kozlu Şehir Stadında oynanan müsabakayı İstanbul Bölgesi hakemleri Aykut Sergin, Murat Güçlü, Sefa Özcan’nın yönettiği müsabakada ilk yarı ve ikinci yarıda süper bir futbol ortaya koyan yeşil beyazlı ekip rakibini 7-2 mağlup etti. Yeşil beyazlı ekip aldığı bu önemli galibeyit sonrasında 4 puanla 4. sıraya yerleşti.  
Maçı 350’ye yakın futbol sever izledi  
Kozlu Belediyespor - Yenişehir Belediyespor maçını Kozlu Belediyespor kulüp başkanı Ali Bektaş ve yönetim kurulu , Yenişehir Belediyespor yönetim kurulu, ASKF Başkanı Tahir Buyurucu, İl Hakem Kurulu ve çok sayıda futbol sever maçı  izledi.  

Yorumlar