Bayrampaşa Teknik Deplasmandan 3 puanla Döndü.


Bayrampaşa Teknik Deplasmandan 3 puanla Döndü.
ULUSSPOR : 0  - B. PAŞA TEKNİK . 1
1. Amatör Lig 4. grupta mücadele eden Bayrampaşa Teknik ile Ulus Spor Beşiktaş Belediyesi Çilekli tesislerinde karşı karşıya geldiler. Maç öncesi lider durumda bulunan Bayrampaşa Teknik bu müsabakadan da galip ayrılarak yoluna devam etmek isterken, ev sahibi Ulus ise geride kalan haftalar da aldığı kötü sonuçlara dur demek istiyordu.
Maç öncesinde bir çok oyuncusu ile yollarını ayıran Ulusspor müsabakada U17 ağırlıklı kadrosu ile sahada yer aldı.

Lider müsabakaya hızlı başladı. İlk yarıda rakibine oranla daha tecrübeli olan Bayrampaşa temsilcisi karşısında genç oyuncular gösterdikleri performansla izleyenlere güzel bir futbol müsabakası izlettiler. Ancak bu yarıda iki takımda gol bulmakta başarılı olamadı.


İkinci yarıda da tablo alında farklı değildi. Misafir ekip Bayrampaşa Teknik, genç oyunculardan kurulu rakibi karşısında daha fazla pozisyon üretiyor, ancak Ulusspor defansı karşısında çokta bir türlü aradıkları golü bulamıyorlardı.


Karşılaşmanın son dakikalarına girildiğinde Şahin Çıldız Bayrampaşa Teknik'in aradığı gole imza attı. 88. dakika da gelen gol sonrası gelişen Ulus spor atağında Deniz Gökçe'nin vuruşu direkten dönünce Ulusspor beraberlik golüne kavuşamadı. Müsabaka Bayrampaşa Teknik'in 1-0 üstünlüğü ile son buldu.


STAD : Çilekli

ULUSSPOR : Ömer Şefik, Orhan, Oğuzhan, Muhammet, Berk, Batuhan, Yakup, Ferhat Karagöz, Ömer Haluk, Mazlum, Cem
YEDEKLER : Burak, Serdar Bakırezer, Serdar Morçiçek, Deniz, Emre, Ferhat Dağkapı, Berkan

BAYRAMPAŞA TEKNİK : Duğhan, Adem, Uğur, Metin, Umut, Caner, Tugay, Bahattin, Özkan, Şahin, Ahmet
YEDEKLER :  Mustafa, Okan, Ogün, Emre, Yunus, Turgut, Melih

Haber / Foto : Mert Can Bolat

Yorumlar