Batı Trakya Merkezefendi'de Konuk Ettiği Çavuşoğlu'nu Puansız Gönderdi.


Batı Trakya Merkezefendi Stadı'nda Konuk Ettiği Çavuşoğlu'nu Puansız Gönderdi.
Süper Amatör  Lig 2. grupta şampiyonluk mücadelesi veren Batı Trakya grupta kötü günler yaşayan Kartal Çavuşoğlu ile karşılaştı. İlk yarısı golsüz tamamlanan müsabaka da, ikinci yarının hemen başlarında öne geçmeyi başaran Kartal temsilcisi bu üstünlüğünü koruyamayarak sahadan 2-1 mağlubiyetle ayrılan taraf oldu. 



Karşılaşma iki tarafın dengeli oyunu ile başladı. Defansında hata yapmak istemeyen takımlar çok fazla ofansif oyun sergileyemeyince müsabaka tam bir orta saha mücadelesine dönüştü. İlk yarının uzatma dakikaları oynandığı sırada Batı Trakya kalecisi Ahmet Murat ile Çavuşoğlu'ndan Savaş Onat karşılıklı olarak küfürleşince yan hakemin de uyarısı ile iki oyuncu kırmızı kartla ihraç edildi.
İkinci yarıya iki takımda sahada on kişi ile yer aldılar.


İkinci yarıya misafir ekip Çavuşoğlu atak başladı. Bir süre sonra oyunda dengeyi kuran Batı Trakya bu ataklara cevap verdi. 60. dakika oynanırken sağ kanattan hızlı bir atak geliştiren KArtal Çavuşoğlu Sercan'la 1-0 öne geçti. Bu golden 8 dakika sonra Batı Trakya bu sefer Selçuk'la Çavuşoğlu golüne benzer bir gole imza atarak beraberliği sağladı. Golden sonra Batı Trakya oyuna iyice hakim olmaya ve üst üste ataklar gerçekleştirmeye başladı. Batı Trakya ataklarını bu dakikaya kadar savuşturmayı başaran Çavuşoğlu 72. dakika da Umut'un golüne engel olamayınca skor 2-1 e geldi.


Golden sonra geriye yaslanan Batı Trakya kalesinde ciddi pozisyonlar vermeye başladı. Ancak Kartal Çavuşoğlu sporcuları bu pozisyonları cömertçe harcadılar.  Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Batı Trakya'nın galibiyet golüne imza atan Selçuk orta sahada rakibine arkadan yaptığı hareketten dolayı direk kırmızı kartla cezalandırılınca Batı Trakya uzatma dakikalarını 9 kişi oynamak zorunda kaldı. Ancak müsabakada başka gol olmayınca ev sahibi Batı Trakya 3 puanı hanesine yazdırırken şampiyonluk yolculuğunu da devam ettirmiş oldu.


Stad : Merkezefendi

Batı Trakya : Ahmet Murat, Muhammet Furkan, Hasan, Atilla, Mehmet Baş, Emre, Furkan, Yunus, Mehmet Ali, Umut Altuntaş, Feyyaz
Yedekler : Süleyman, Halit, Umut Burak, Ahmet Akyüz, Selçuk, Enes, Muhammet Ceyhun
Teknik Sorumlu : Kamuran Gazi

Kartal Çavuşoğlu : Mustafa, İlhan, Recep, Süleyman, Uğur, Abdullah, Sercan, Kenan, Umut, Savaş, Miraç
Yedekler :  Kaan, Agah, Eren Doğan, Turan, Altan, Emrah, Eren Kılıç
Teknik Sorumlu : Ergün Seven

Haber / Foto : Ahmet Yavuz Taner


Yorumlar