Yahya Kemal Son Anda Güldü...


Yahya Kemal Son Anda Güldü...
Yahya Kemal : 2  -  Alucra Doludere : 1
İstanbul Süper amatör Lig 6. Grubun 1. hafta müsabakaları sonunda iki yaralı takımı Yahya Kemal ve Alucra Doludere Seyrantepe Sahasında karşı karşıya geldi.



Yahya Kemal Kartal Bulvar deplasmanından 4-2 lik skorla ayrılırken, Alucra Doludere ise kendi sahasında Rami Spor'a 3-1 lik skorla boyun eğmişti. İki takımda bu haftayı puan alarak kapatmak niyeti ile sahada yerlerini aldılar.


 
Müsabakaya Yahya Kemal önde baskı kurarak başladı. Rakibine kurduğu baskıyı kabul ettiren Kağıthane temsilcisi Alucra kalesinde pozisyonlar bulmaya başladı. Ancak aradığı golü Vardar ile 33. dakika da buldu. İlk yarısı 1-0 ev sahibi Yahya Kemal Spor'un üstünlüğü ile kapandı. İkinci yarının ilk bölümünde Alucra Doludere daha istekli başladı. Ancak bu fazla uzun sürmedi. Yahya Kemal üstünlüğü tekrar ele geçirdi. Yahya Kemal, Alucra  kalesinde pozisyonlar bulmasına rağmen bir türlü golü bulamadı. Karşılaşmanın sonlarına doğru Yahya Kemal cezaalanı içinde topun ele temas etmesini maçın hakemi Deniz Hasanoğlu, yan hakemi Gökhan Kaya'nın uyarısı üzerine penaltı kararı verdi. Topun başına geçen Yusuf Toptaş maçın 83. dakikasında beraberlik golüne imza attı. Beklemediği bir anda maçta bir anda kalelerinde beraberlik golünü gören  Yahya Kemal'li oyuncular gol sonrası Alucra kalesini adeta abluka altına aldılar. Karşılaşmanın bu skorla bitmesi beklenirken Yıldırım Öveçoğlu attığı golle Yahya Kemal'e 3 puanı getirdi.


Stad : Seyrantepe
Hakemler : Deniz Hasanoğlu, Gökhan Kaya, Hamza Sarpkaya
Yahya Kemal : Alican, Ergin, Ataberk, Yunus Emre, Tolga, Oğuzhan, Bahattin, Furkan, Vardar, Yıldırım, Onur
Yedekler : Eren, Erdal, Sercan, Ömer, Yahya, Sabri, Özkan
Alucra Doludere : Orhan, Yılmaz, Salih, Volkan, Mehmet, Hüseyin, Ali, Erdal, emre, Tanju, Yusuf
Yedekler : Sezer, Tolgahan
Sarı Kartlar : Tolga, Ergin, Onur, Furkan, Oğuzhan (Yahya Kemal) / Ali, Emre, Yılmaz (Alucra Doludere)
Goller : Vardar 33', Yıldırım 90' (Yahya Kemal) / Yusuf 83' (Alucra Doludere)



Yorumlar