Tophane Üç Altın Puanı Üç golle almasını bildi 3-0


Süper Amatör Lig 2 grupta ArnavutköyBelediye sahasında  oynanan müsabakada deplasman takımı TophaneTayfun takımı üç altın puanı üç golle almasını bildi.
Müsabakanın başından sonuna kadar oyunu domine etmek arzusu ve niyetinde olan deplasman takımı ilk dakikalardan itibaren rakibinin üzerine atak organizasyonları ile gitmek istedi.

İlk yarıda Bolluca takımının da istekli ve canlı görüntüsü pozisyon açısından zenginliklerin yaşanmasını engelledi.Daha çok mücadele gücü yüksek pozisyon zenginliği kısır bir ilk yarı izledik.İkinci yarıda Bolluca takımı gol için daha istekli ve arzulu görünmesine rağmen gol pozisyonu ve goller deplasman takımı TophaneTayfundan geldi.

Çok zor geçeceğini düşündüğü bir deplasmandan üç altın puan alan Tophaneli futbolcuların müsabaka sonrasındaki sevinci görülmeye değerdi.Bolluca takımının bir ilginç özelliği de Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden ArnavutköyBelediyespor takımının Başkanı Ercan Üner'in kadroda yer alması.


Müsabaka boyunca yaptığı klas hareketlerle müsabakayı izleyen taraftarlarından olumlu not alan Takım kaptanı Ercan Üner Başkan takımının gol kaydına erişememesi neticesinde bir hayli üzgün olduğu gözlemlendi.Amatorun Dunyasi ekibi olarak Tophane Tayfun ve Bolluca takımlarına bundan sonra oynayacakları müsabakalarda bol şans ve başarılar diliyoruz.

Yorumlar