Siirt Kadın Futbol Takımı'nın İstanbul kampı sürüyor



Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in Siirt'e gerçekleştirdiği ziyaret esnasında İstanbul'a davet ettiği Siirt Kadın Futbol Takımı'nın kampı devam ediyor.

Çalışmalarını Sarıyer Spor Kulübü Selahattin Yarar Tesisleri'nde sürdüren konuk kafile, bir yandan da çeşitli etkinliklere katılıyor. Siirt Kadın Futbol Takımı, etkinlikler çerçevesinde ünlü sanatçı Sezen Aksu'nun Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde verdiği konseri izledi. Florya'da bulunan İstanbul Akvaryum'u gezen konuk kafilenin bir sonraki durağı ise Florya Metin Oktay Tesisleri'ydi. Burada Galatasaray'ın antrenmanını izleyen Siirt Kadın Futbol Takımı, Teknik Direktör Fatih Terim ile kısa süreli sohbet etti ve sarı-kırmızılı futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.Siirt Kadın Futbol Takımı, bugün de Eyüp Feshane'de düzenlenen Siirt Günleri etkinliklerinin açılış programına katılarak, standları ziyaret etti. Konuk kafile, bugün ayrıca Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Beşiktaş ile Tromsö arasında oynanan UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu rövanş mücadelesini izledi.
Siirt Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Zeki Eren kampla ilgili değerlendirmesinde, "Öncelikle Başkan Yıldırım Demirören'in bize göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı çok teşekkür ederiz. Bu sayede deniz görmeyen kızlarımız deniz gördü, uçağa ilk kez binme şansı yakaladılar. Bizim takım olarak tek isteğimiz Türk Kadın Futbolu'nun Avrupa'da ve Dünya'da iyi bir yere gelmesidir. Biz kızlarımıza bunu aşılıyoruz. Ayrıca Milli Takımlara da kadın futbolcu yetiştirme çabası içindeyiz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar