Serkan Küçük Elmas oldu



Kırmızı-Lacivertli  ekip Perşembe günü Keçiören ile hazırlık maçı yapacak


Bolu’da yaptığı kamp çalışması ile yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kırmızı-Lacivertli ekip  defans oyuncusu Serkan Küçük ile anlaşmaya vardı.


Deplasmanlı Bölgesel Lig 10. grupta mücadele edecek olan Zonguldakspor’da yeni sezon hazırlıkları aralıksız olarak devam ediyor.
Bacakkadı 100. Yıl Atatürk Tatil Köyü’nde yaptığı  kamp çalışmasının ardından Bolu’ya geçen kırmızı-lacivertliler, hazırlıklarına Bolu’da devam ediyor.
Yeni sezon hazırlıklarının yanı sıra takviye çalışmalarına da devam eden kırmızı-lacivertli ekip eksik bölgelerine takviye yapıyor. Bu doğrultuda defansı sağlama almak isteyen Zonguldakspor,  üçüncü lig ekiplerinden  Orhangazispor’dan 1987 doğumlu stoper Serkan Küçük ile anlaşmaya vardı. Takımın Bolu kampına Serkan, takımla birlikte çalışmalara bağladı.
3 HAZIRLIK MAÇI YAPACAKLAR
Bolu kampında  hazırlık maçlarına hız verecek olan kırmızı-lacivertli  ekipte teknik heyet takımdaki son eksikleri görme fırsatı bulacak. Bu doğrultuda Perşembe günü saat 17.00’de  Keçiören Bağlum ile bir hazırlık karşılaşması yapacak olan kırmızı-lacivertliler  Cumartesi ve Pazartesi günleri  birer hazırlık karşılaşması daha oynayarak lige en iyi şekilde hazırlanacak.
Haber: Ercan Aygün

Yorumlar