RAMİ SPOR - ŞİLE YILDIZ MAÇINDA RAMİNİN YILDIZI DAHA ÇOK PARLADI.


İstanbul Süper Amatör 6.Grupta oynanan maçta geçen haftanın galip takımları Rami Spor ve Şile Yıldız Eyüp Belediyesi Rami Stadı'nda karşı karşıya geldiler.



Ev sahibi Rami Spor 60 dakikası pozisyonsuz geçen maçta son yarım saati tam bir heyecan fırtınasına dönüşürken 89.dakikada bulduğu golle sezonun 2 maçındanda 3 puan çıkarmayı başardı.
Maçın Sonucu : Rami Spor : 1  Şile Yıldız :0








Maçın ilk yarısında Rami Spor aleyhine esen rüzgarın da etkisiyle oyunda her iki takımda istediği futbolu oynayamadı. Karşılıklı orta sahada giden gelen toplarla koskoca bir ilk yarı geçti.
İlk yarı sonucu : Rami Spor: 0 Şile Yıldız :0

İkinci yarıda ise yavaş yavaş futbolun güzellikleri olan pozisyonlar ve mücadele sahaya yanısmaya başlayınca seyir zevki yüksek bir futbol sahaya yansıdı. Rami Spor hocası Yaşar Gecekuşu'nun oyuna müdaheleleri , yerinde değişiklikleri ve futbolcularına yansıttığı hırsı sayesinde 70 dk.da Oğuz'un şutu az farkla avuta çıktı. Bu dakikadan sonra hemen hemen her dakika gol pozisyonları görmeye başladık. 75.dk.yine Rami'den Şükrü'nün kafası az farkla avuta çıktı. 77.dk.da bu sefer Şile Yıldız'dan Vedat'ın sert şutu defansa çarpıp kornere çıktı. 80.dk.da Onur'un gollük şutunu Şile Yıldız Kalecisi Berk çıkardı. Yine bu dakikada Tolga'nın golü ofsayt gerekçesiyle iptal edilince Rami Spor maçta skoru değiştiremedi. 85 te Onur yine gole yaklaştı ama sonuç değişmedi. Maçın 89.dakikasında oyunu iyice rakip sahaya yıkan Rami ceza sahasında topla buluşan Şükrü'nün son vuruşu ile maçta 3 puanı getiren golü bulunca maçın sonucu ortaya çıktı. Kalan dakikalarda Rami Spor'dan Uğur ikinci sarıdan kırmızı kart görünce uzatma dakikalarını Rami Spor 10 kişi oynamak zorunda kaldı.
Maçın Sonucu : Rami Spor: 1 Şile Yıldız : 0








Saha: Eyüp Belediyesi Rami Stadı
Hakemler : Kadir Sevim - Abdullah Kara - F.Canberk Özsoy - Celal Boz
Saha Komiseri : Ali Can Ünal

RAMİ SPOR: Fatih, Şükrü, Fatih Demir, (Umut, dk.83) Uğur, Tolga, Efe, Ferhat, (Yağız, dk.54) Yusuf, Onur, Oğuz, Şahin (İlyas, dk.69)

Yedekler: Samet,  Cumhur, Burak,  Berkay
Teknik Sorumlu : Yaşar Gecekuşu
Antrenör : Tahsin Güvel

ŞİLE YILDIZ: Berk, Mehmet, Serkan, Ömer, Cihan, Sefa, Burak, Fatih,(Okan, dk.46) Ragıp,(Y.Emre, dk.73) Serdar, (Vedat, dk. 77) Oğuzhan

Yedekler : Sinan, Gökay, Umut, 
Teknik Sorumlu : Çetin Akkaş 

FOTO HABER : METİN AŞCI

Yorumlar