ÖZ ALİBEYKÖY ERDEM'LE SON NEFESTE

ÖZ ALİBEYKÖY ERDEM’LE SON NEFESTE

İstanbul Süper Amatör Ligi müsabakasında Öz Alibeyköyspor ile Ayazağaspor ; Yıldıztabya Stadında karşı karşıya geldi .

 Kadroları genç ve dinamik olan iki takımda ilk yarıya hızlı başladı . Karşılıklı ataklarla gol yokladılar . Değim yerindeyse top bir o kalede bir bu kaledeydi . İlk yarının sonlarına doğru ataklarını sıklaştıran taraf Öz Alibeyköyspor golü buldu fakat gol hakemin ofsayt kararıyla geçersiz sayıldı ve İlk yarı golsüz tamamlandı . 


İkinci yarıya hızlı başlayan taraf Ayazağaspor oldu . Sol taraftan ceza sahasına gelen Ferdi kaleciyle karşı karşıya topu arka direğe doğru gönderdi top direkten dönerek Tolunayın önünde kaldı . Fakat Tolunay topu boş kaleye golle buluşturmadan Öz Alibeyköysporlu Semih topu uzaklaştırdı ve mutlak golü önledi . 





Dakikalar 78 i gösterirken Öz Alibeyköysporlu Murat ın cezasahasına kestiği topu eliyle gol yapan Öz Alibeyköysporlu Taha ilk yarıda gördüğü sarı karttan sonra ikinci sarı kartı görerek takımını 10 kişi bıraktı . Rakibinin 10 kişi kalmasını fırsat bilen Ayazağa ataklarını sıklaştırdı . 79 . dakikada Ferdinin uzaktan şutu direkte patladı . Ve beklenen gol sahada 10 kişi kalan Öz Alibeyköyspordan geldi . Kontra atakta topa buluşan Murat ın pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Serkan kalecinin üzerinden aşırıp topu oyuna dk 80 de dahil olan Erdemle buluşturdu . Erdem topu düzeltti ağlarla buluşturdu ve  89. Dakikada skoru belirleyip takımına 3 puanı kazandırdı.

Maçtan ufak bi not :

Maçtan önce Yıldıztabya Stadı görevlisi Turnike Fuat önce görenleri şaşırtan ; sonrada gülümseten " Maç Girişi 2 TL " uygulamasıyla dikkatlerimizden kaçmadı :)

Stad : Yıldıztabya Stadı

Hakemler :  Hakan Tezcan – Cengiz Ateş – Ö.Faruk Hallaç

Öz Alibeyköyspor :  Ahmet – Mustafa – Osman – Semih – Taha – Erhan – Hakan – Eyüp – Salih – Murat – Serkan
Yedekler :  Ufuk – Aykut – Arda – Kemal – Ömer – Fatih – Erdem

Ayazağaspor :  Ferdi – Sabri – Ersan – Kadir – Mesut – Ferdi A. – Tugay – Ender – Mevlüt – Tolunay
Yedekler : Ahmet – Ümit – Mert – Utkucan – Mustafa – Abdullah

Goller :  Öz Alibeyköyspor( Erdem dk 89. )
Kırmızı Kart : Öz Alibeyköyspor ( Taha dk 78. )


Haber/Fotoğraf  : Kerem Semizoğlu





 



Yorumlar