Kozlu, Semih’e resmi imzayı attırdı



BAL ligi  Zonguldak temsilcisi Kozlu Belediyespor, uzun süredir görüştüğü  Adapazarıspspor’un 1988 doğumlu orta saha oyuncusu Semih Özdemir’e resmi imzayı attırdı.
 
Bölgesel amatör Lig 10. grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Kozlu Belediyespor, Adapazarıspor’da forma giyen 1988 doğumlu orta saha oyuncusu Semih Özdemir ile kesin olarak anlaştı.  Geçen sezon Bölgesel amatör lig ekibi Adapazarıspor formasını giyen 1988 doğumlu orta saha oyuncusu Semih Özdemir Kozlu Belediyespor yönetimi ile görüşmek üzere perşembe günü Zonguldak’a  geldi. Transferden sorumlu yönetici Erhan Birinci, Kulüp Müdürü Mehmet Kulaksız ve genel kaptan Hasan Özkul ile yaklaşık 1 saat görüşen genç oyuncu Semih Özdemir yönetimle her konuda anlaşarak kendisini yeşil beyazlı yapan imzayı attı.  İmzayı atmasının ardından duygularını dile getiren genç oyuncu  Semih Özdemir, Şampiyonluğu çok isteyen bir takıma geldiğim için öncelikle çok mutluyum,  En büyük dileğim, bu sevinci yeni sezonda Kozlu Belediyespor formasıyla yaşamak" şeklinde konuştu.
Semih Özdemir Kimdir:
1988 Adapazarı Doğumlu
Kariyeri,  Erenlerspor’da 4 yıl,  Sakaryaspor’da 3 yıl,  Yıldırımspor’da 1 yıl, Gölcükspor 2 yıl,  Adapazırspor’da 4 yıl,
TFF 3. lig’de 12 maç,  BAL’da 68 maçta 15 gol,  A2 liginde 48 maç 2 gol

Yorumlar