Kaybeden Olmadı...


Kaybeden Olmadı...
Nişantaşı - Kocasinan Müsabakasından Gol Sesi Çıkmadı...
Nişantaşı Spor Kulübü geçen sezon 1. Amatör Ligde şampiyon olarak Süper Amatör Lige katılma hakkı kazanan takımlarımızdan bir tanesi, ancak 1. Amatör ligde sergilediği performans ve transfer döneminde adının sıkça geçmesi bu takımdan beklentileri yükseltti doğal olarak.


Ancak Kocasinan gerçekten çok iyi bir takım yapmış, çoğunluğu gençlerden oluşan takım mükemmel bir şekilde işliyor. Her iki takımında bir defa en sağlam yerleri defansları, rakiplerine çok az pozisyon veriyorlar. Kocasinan'ın ayrıca orta sahası bu müsabaka da çok iyi işler yaptı. Bir defa Nişantaşı orta sahasını tamamen sahadan sildi desek yanlış olmaz. Ancak forvette aynı kurguyu göremedik. Bunda Nişantaşı defansının başarışımı desek yoksa forvette eksik bir yan mı var desek bilemiyorum. Bunu ileride daha iyi göreceğiz.
Nişantaşı'nda ise daha önce belirttiğim gibi iyi bir defans kurgusu var. Rakip forvetlere aman vermezler gibi görünüyor. Ancak orta saha sinyal veriyor, buna rağmen santraforları Hilmican çok yetenekli bir sporcu. İki takımda grup maçlarında iyi sonuçlara imza atacak güçteler, ancak asıl lig klasman gruplarında başlıyor. Bu takımların bunu düşünerek çalışmalarını yapmaları ve eksiklerini görmeleri lazım.
Bu yüzden iki takım açısından da kaybedenin olmadığı bir müsabaka olarak notlarımın arasına aldım.

Yorumlar