İzmitBelediyespor'da hedef '' 5 Yılda PTT 1 Lige''




Yeni sezonda BAL’da mücadele edecek olan İzmit Belediyespor hafta başından bu yana Kartepe’de kamp yapıyor. Önce İzmit etabında çalışmalarını sürdüren mavi-beyazlı takım ikinci etap kampı için Kartepe’ye çıktı.
Kartepe’de ilk maçını kampın ilk günleri Erdekspor’la oynayan ve 2-1 mağlup olan İzmit Belediyespor  ikinci maçına çıkacak. Kampı sorunsuz bir şekilde sürdüren mavi-beyazlı ekipte yönetici Aykut Sunar yeni sezonla ilgili olarak, “Hedef koyduk 5 yılda PTT 1.Lig’e çıkmak istiyoruz. Hatta Süper Lig neden olmasın. Akhisar yaptı biz de yaparız” dedi.

AKHİSAR YAPTI BİZ DE YAPARIZ

Kartepe kampında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Aykut Sunar, “Kampımız iyi geçiyor futbolcular ve teknik heyetimizle birlikte iyi işler yapacağız. Takıma belki 2-3 transfer daha yapabiliriz. 4 Eylül’de kampımız bitecek. İzmit Belediyespor olarak başarıyı kısa sürede yakalamak istiyoruz. Hedefimiz 5 yılda PTT 1.Lig hatta Süper Lig’i bile istiyoruz. Akhisar Belediyespor nasıl yaptı biz de yaparız. Nüfusu kaç Akhisar’ın? Bizde o güç de var. Profesyonel takım gibiyiz. Özlem duyduğumuz başarıyı yaşamak yaşatmak istiyoruz” dedi.

RAMİZ HOCA PAHALI GELDİ

Sunar şöyle devam etti: “Bizde kişiye göre ücret yok. Grup grup herkes belli ücret alır. İlginç bir şey söyleyeceğim transferi teknik heyet değil yönetim kurulu yaptı. 1,5 ayda transferi bitirdik. Geceli gündüzlü çok çalıştık. Ekonomiyi düşünmemiz lazım yoksa kulüplerin hali ortada görüyorsunuz. Ramiz Hocayla para konusunda anlaşamadık Metin Hoca biraz daha ekonomik geldiği için anlaşma yaptık. Zaten kendisini tanıyoruz. Bahri Kaya Hocanın yardımcısıydı. Tecrübesi var. Çerkezköyspor’u 3 lige çıkarttı bu yüzden tercih ettik”.   

Yorumlar