İlk maçtan 2-2’lik eşitlik çıktı



Bölgesel Lig 10. grupta mücadele edecek olan Zonguldakpor'un Bolu Termal Otel'de yaptığı sezon öncesi hazırlık kampı devam ediyor. Kamp sırasındaki ilk hazırlık maçına dün çıkan Kırmızı-Lacivertli ekip BAL takımlarından  Keçiören Bağlum Belediyespor ile karşılaştı.
Müsabakanın ilk yarısında ideal 11’i ile mücadele eden  Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz Metin Kurt'un atığı gollerle 2-1 devreyi 2-1 önde tamamladı. Teknik Direktör Cahit Terzi, maçın ikinci yarısında  sık sık oyuncu değiştirerek tüm futbol futbolcularının son durumunu görme imkanı buldu. Karşılaşmanın ikinci yarısında bir gol daha bulan Keçiören Bağlum Belediyespor 2-2’lik eşitli  sağladı. Maç 2-2 berabere sonuçlanırken Zonguldakspor’lu oyuncuların özelikle maçın ilk yarısında ortaya koydukları futbol ilerisi için umut verdi.
Kırmızı-Laciveretli ekip Cumartesi günü BAL lig takımlarından Şanlıurfa Karaköprüspor ile, Pazartesi günü  ise Gerede’yi yenerek BAL’a çıkan Mudurnu ile birer hazırlık maçı daha yapacak. Haber. Ercan Aygün

Yorumlar