Gazi Mahallesi'nde tek hedef galibiyet



İstanbul Süper amatör lig 1.grup’ta sezona deplasmanda Kemerburgaz galibiyeti ile başlayan Sultangazi temsilcisi Gazi Mahallesi,hafta sonu kendi evinde oynayacağı Ömerli Köyü maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde teknik direktör Abbas Yaşar ve yardımcı antrenör Mustafa Ocak yönetiminde yaptığı antremanla devam etti.


Antreman öncesi sahada futbolcuları kısa bir toplantı yapan Teknik direktör Abbas Yaşar,maçın önemi hakkında oyuncularına vurgu yaptı.

Yaklaşık 2 saat süren antremanda futbolcular 5-2 top kapma,ısınma hareketleri ve son olarak çift kale maçla nokta koydular.

‘’Tek hedefimiz Galibiyet’’

Antreman sonrası sitemize açıklama yapan teknik direktör Abbas Yaşar,Lige galibiyetle iyi başladıklarını,Ömer Köyü maçında da tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi. Ligin 2.haftasında  taraftarlarının önünde oynayacaklarını dile getiren Yaşar,iyi mücadele edip sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. "Rakibimiz de ilk maçında puan alamadı.Karşımızda maçtan iyi sonuç almak isteyecektir ama bizim takımımıza güvenimiz tam. Ömerli Köyü spor maçında tek düşüncemiz sahadan galip ayrılmak" diye konuştu















FOTO HABER : METİN AŞCI

Yorumlar