Çerkezköyspor'dan sessiz prova 0-0









Bölgesel Lig Tekirdağ temsilcisi Çerkezköyspor takımı kamp dahilinde oynadığı hazırlık müsabakasında İzmir Bal Ligi ekiplerinden eski adı Bozyaka Yeşiltepe,yeni adı Gümüşordu olan takım ile oynadığı müsabaka golsüz sona erdi.
Bolunun Sultanköy beldesinde oynanan müsabakada her iki ekip mücadele gücü yüksek ve tempolu bir grafik çizince gol pozisyonu üretmek ve neticeye varmak iki takım içinde zor oldu diyebiliriz.



Müsabakanın ilk yarısı iki tarafın da neticeye ulaşma adına hücum organizasyonları ile gol arayışları neticesiz kaldı diyebiliriz.Müsabakanın ilk yarısında Çerkezöyspor adına Abdi'nin ilk yarıda yakaladığı ve değerlendiremediği,bir başka deyişle Gümüşordu kalecisinin başarılı kurtarışları vardı diyebiliriz.

Müsabakanın ikinci yarısında her iki ekip kadrolarında görmek istedikleri diğer sporcularının performanslarını yakından takip edebilme adına sık sık değişikliklere gittiler.
İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da iki taraf sporcularının arzulu ve mücadele gücü yüksek tempoları gol adına net pozisyonlar üretilmesine müsade etmedi.Amatorun Dunyasi ekibi olarak Çerkezköyspor ve Gümüşordu takımlarına Bölgesel Lig müsabakalarında bol şans ve başarılar diliyoruz.

Yorumlar