Çerkezköyspor 2-2 Bolu A2





Bölgesel Lig Tekirdağ temsilcisi Çerkezköyspor takımı kamp dahilindeki son maçında Boluspor A2 takımı ile oynadığı müsabakadan 2-2 berabere ayrıldı.
Sultanbey beldesinde oynanan müsabakada her iki ekipte zaman zaman pozisyon bulmakta güçlük çekti.Bolu takımı akıllı atak organizasyonları ile rakip kalede etkili olmak isterken Çerkezköy takımı dinamik yapısını Abdi ile bütünleştirip gol yollarında etkili olma yolunu tercih etti.



Hava toplarındaki hakimiyeti ile dikkatleri çeken  Abdi,attığı gol ile teknik heyetin yüzünü güldürdü.İlk yarıda Bolu A2 takımı sedat ile öne geçti.Çerkezköy defansının bir anlık dikkatsizliğinden fayadalan Sedat 22 dakikada takımını 1-0 öne geçirdi.iki tarafında çabaları başka gol kaydını getirmiyince ilk yarı 1-0 Bolu A2 lehine neticelendi.



İkinci yarının başında dakikalar 50 dediğinde Mehmet ile golü bulan Tekirdağ temsilcisi galibiyet golü için yüklenirken ani gelişen Bolu atağında Burak 30 metreden yolladığı füze ile takımını tekrar 2-1 öne geçirmesini bildi.Bu golün ardından tekrar rakip kaleye yüklenen Çerkezköy takımı aradığı golü Abdi'inin plasesinden buldu ve müsabaka 2-2 beraberlikle neticelendi.


Cuma sabah kahvaltısının ardından kampı bitirip Çerkezköy'e dönecek olan sporculara pazartesi gününe kadar izin verilecek.Salı günü tekrar toplanacak olan Çerkezköy takımı pazar günü Kuştepe takımı ile Çerkezköy'de bir hazırlık müsabakası oynayacak.

Yorumlar