Ahmet Korkmaz Başkan'dan Takıma Jest



Bölgesel Amatör Lig Tekirdağ temsilcisi Çerkezköyspor takımında zevkli ve neşeli geçen kamp döneminde,kulüp Başkanı Ahmet Korkmaz'ın kampa katılması ile bu ahenk daha da güzel bir atmosfere büründü.
Teknik heyetten aldığı raporlar doğrultusunda sporcuların çalışmalarda gösterdikleri istek ve istikrarından son derece memnun olmaları neticesinde sporcuları ödüllendirme kararı aldı ve bu günkü öğlen yemeğini kamp dışı özel bir restaurantta yemek ve Bolu Gölcük ormanlık mesire alanına gezinti yaptırarak sporculara unutamayacakları  gün yaşattı.



Köroğlu Restaurantta yenen özel yemeğin ardından takım otobüsü ile Bolu'nun Gölcük ormanlık alanına gidildi.Gölcük Ormanlık alanına gelindiğinde orda bulunana halk tarafından sevgiyle karşılanan kafilenin keyfine diyecek yoktu.



Özellikle takıma dün gece geç saatlerde katılan UEFA kupası deneyimi yaşamış ve tam tamına 47 kez Nijerya Milli takım forması giymiş stoper futbolcu Friday Nsisong Enyong ormanlık alanda bulunanların en çok ilgisini çeken sporcu oldu.Ünlü Nijeryalı futbolcu ile resim çektirmek için adeta yarışanlar ilginç tabloların oluşmasına sebep oldular.




Harika geçen bir günün ardından Köroğlu Otelinde kampa çekilen Çerkezköy takımı kamp dahilindeki son müsabakasında yarın saat 16.00 sularında Sultanbey stadyumunda Bolu A2 takımıyla son müsabakasını oynayacak.






Amatorun Dunyasi ekibi olarak Çerkezköy takımına bol şans ve başarılar diliyoruz.

Yorumlar