Zonguldakspor 10 imza birden attırdı



Transfer döneminde sessiz kalan Zonguldak takımı sessizliğini bozdu ve 10 imza birden attırarak adeta gövde gösterisi yaptı.
Kırmızı-Lacivertli ekip toplam 10 futbolcu ile anlaşmaya vardı
 Deplasmanlı Bölgesel Lig’de  mücadele eden Zonguldakspor’da transfer çalışmaları  devam ediyor. Kırmızı-Lacivertli ekip iç transferde 5, dış transferde ise 5 olmak üzere 10 futbolcu ile kesin olarak anlaşmaya vardı.

Deplasmanlı Bölgesel Lig’de mücadele edecek olan Zonguldakspor’da yönetim kurulunun kongre kararı alması üzerine  duran transfer çalışmaları, yeniden başladı. 10 Ağustos’ta Olağanüstü Genel  Kurul yapacak olan Zonguldakspor yönetim oluşturma çalışmaları sürerken, transferde de geç kalınmamak adına adımlar atılıyor. Bu anlamda iç transferde
Burak Et, Hüseyin Yılmaz,  Faruk Öcal, Fatih Deniz ve Kaleci Ahmet Arat’la nikah tazeleyen Kırmızı-Lacivertli ekibin sol bek Ferhat Samancı ile  anlaşmasının ise an meselesi olduğu  öğrenildi. İç transferde bazı futbolcular ile görüşmelerin devam ettiği, anlaşma sağlandığı zaman isimlerin açıklanacağı  ifade edildi.
DIŞ TRANSFERDE 5 FUTBOLCU İLE ANLAŞILDI
İç transferin yanı sıra dış transfer çalışmalarını da devam ettiren Zonguldakspor’un Düzcespor’dan forvet oyuncusu Eren Üntürk,
Yeni Amasyaspor'dan  defans oyuncusu Ayhan Kaya
Devrek Belediyespor’dan Emrecan Özbay, Fatsa Belediyespor Cem Akbaba, Kdz. Ereğlispor Aytunç Topaloğlu ile kesin olarak anlaşmaya vardığı öğrenildi. Emrecan, Cem Akbaba ve Aytunç Topaloğlu geçtiğimiz yıllarda Zonguldakspor forması giymişlerdi. Bu üç futbolcu yuvaya  döndükleri için mutlu olduklarını, Zonguldakspor’un başarısı için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler. Kırmızı- Lacivertli ekipte transfer çalışmalarının devam ettiği  görüşülen futbolcular ile  anlaşma sağlandıkça isimlerinin duyurulacağı ifade edildi.

Yorumlar