U13 Yarı Final :Derince’nin Rakibi Beşiktaş


U13 Yarı Final :Derince’nin Rakibi Beşiktaş

U-13 Kızlar Ligi’nde grubunu ikinci sırada tamamlayan Derince Belediyespor, yarı finalde Beşiktaş’ın rakibi oldu. Yarı final maçı, 1 Ağustos Perşembe günü oynanacak.

Yarı final maçı 1 Ağustos’ta
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen U-13 Kızlar Ligi’ne ilimizden tek katılan takım olan Derince Belediyespor, yarı finale yükselmeyi başardı. Kırmızı Grup’ta oynadığı 6 maçta 3 galibiyet elde eden ve grubu 9 puanla ikinci sırada tamamlayan Sarı Lacivertliler, yarı finalde Beşiktaş’ın rakibi oldu. Yarı final maçı, 1 Ağustos Perşembe günü Kağıthane Nurtepe Stadı’nda oynanacak. Müsabaka, saat 17.00’de başlayacak. Tek maç üzerinden oynayacak olan müsabakayı kazanan takım, finale yükselecek. Final karşılaşması ise 4 Ağustos’ta oynanacak.
Altyapı Derince’den çıkacak
Derince Belediyespor Bayan Futbol Takımları Antrenörü Hasan Alemdar, bu yıl ilk kez düzenlenen U-13 Kızlar Ligi’nde yarı finale yükseldikleri için mutlu olduklarını ifade ederek “Kısa zamanda oluşturulan altyapımız, meyvelerini vermeye başladı. Şu anda A takım düzeyinde oynayan futbolcularımızın birçoğu milli takımlara gidiyor. İnanıyoruz ki 1-2 yıl içerisinde milli takımın sporcuları yine Derince’nin altyapısından çıkacaktır. Yarı finalde Beşiktaş gibi güçlü bir takımla oynayacağız ancak finale yükseleceğimize inanıyoruz” dedi.
Kaynak:sozkocaeli.com

Yorumlar