Tuzlaspor'da Komando eğitimi gibi idman



3 lig ekiplerimizden Tuzlaspor takımı Bolu Koru Otel idman sahasında adeta Komando eğitimini andıran zorlu idman programları ile lige sıkı bir şekilde hazırlanıyor.Köksal Hocanın çalışmalarda sporcular kadar performans göstermesi ve yapılacak olan tüm hareketlere bizzat gösterip iştirak etmesi,sporcuların daha da fazla konsantre olmalarına sebep oluyor.

Çalışmalar hakkında bilgisine başvurdupumuz Köksal Hocamızın çarpıcı açıklamalarını sizlere harfiyen açıklıyoruz.Hazırlık dönemlerini en iyi çekilde geçiren takımların ligde fazla zorlanmaıkları ve bizim gibi bu ligin yeni takımlarının adaptasyon süreçlerinin de kısaldığını önceki yıllarda edindiğimiz tecrüebelerden ve emsallerinden bildiğimiz için verimli bir kamp dönemi geçirmek istiyoruz.

Bu doğrultuda yardımcılarım ve sporcu kardeşlerimiz harika bir uyum yakaladık ve hazırlıkmüsabakaları ile lige en iyi şekilde hazır bir durumda girmek istiyoruz.


Şimdilik kampımızda canımızı sıkacak sakatlık yada farklı can sıkıcı ir durumla karşılaşmadan son derece işini bilen sporcu kitlesi ile çalışmaktan keyif almamak olanaksız.


Umarım en şekilde lige hazır oluruz.Amatorun Dunyasi ekibi olarak Tuzlaspor takımına Profesyonel 3 ligde başarılı bir sezon geçirmesini  şimdiden diliyoruz.

Yorumlar