Rami Spor Gençleri İle Lige Hazırlanıyor...


İstanbul Süper Amatör Lig 6. Grupta yer alan Rami Spor Gençleri İle Lige Hazırlanıyor...
Geçen seneden kadrosunda pek fazla kayıp yaşamayan Rami Spor, bu sezon bir kaç tane flaş transfer yaparak, takımın geri kalanını grubunda uzak ara şampiyonluk yaşayan genç takım oyuncuları ile tamamlayacak.


Çalışmalarını Rami tesislerinde sürdüren ekip, hafta da iki tane hazırlık maçı yaparak lige hazırlanmaya çalışıyor. Çalışmalarını Teknik Direktör Yaşar Gecekuşu nezaretinde yapan ekipte, Yaşar Hocanın yardımcılığını ise Tahsin Güvel üstlenmiş durumda. Teknik Direktör Yaşar Gecekuşu " Geçen seneki kadromuzdan pek ayrılık yaşamadık. Savaş diye bir oyuncumuz Eyüp Spor'a gitti, tabii direk 2. ligde bir takıma gitmesi bizi gururlandırdı. Lig arasında biz bir çok oyuncumuzu 2. amatöre gönderdik boşta kalmasınlar diye, onlarında neredeyse tamamına yakını geri döndü. Genç takımımız uzak ara şampiyon oldu. Onları değerlendirmek istiyoruz. Bu sene hem antrenman , hemde maç performansı olarak birlikte götürmeye çalışıyoruz fazla vaktimiz olmadığı için.


Dışarıdan da tecrübeli oyuncular katacağız. İlk olarak Albayrak' tan Onur'u aldık net diyebileceğimiz bir transfer, Talatpaşa'dan Tayfun'u aldık onunda alt yapısı Eyüp Spor şu anda net olan transferler bu ikisi. Grupta olan takımlardan tanıdığım bir tek Şile Yıldız var. İki maçta güzel oldu. Rami sporun olduğu yerde mücadele vardır. biz çıkar oyunumuza bakarız kimsenin yeri bizi ilgilendirmez. Bunun örneğini geçen sene gösterdik, kimse bizden garanti puan gözü ile bakamadı. Grubumuzda iyi takımlar var Yahya Kemal iyi takım biz iyi bir lig olacağına inanıyoruz." açıklamasında bulundu.

Yorumlar